Sensatsioon Inglismaal: tänavu suvel toimub esimene samasooline kuninglik pulm (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queen Elizabeth II and the Duchess of Sussex at the opening of the new Mersey Gateway Bridge, in Widnes, Cheshire.
Queen Elizabeth II and the Duchess of Sussex at the opening of the new Mersey Gateway Bridge, in Widnes, Cheshire. Foto: Danny Lawson / PA Wire/PA Images

Inglise kuninganna Elizabeth II geist nõbu Lord Ivar Mountbatten abiellub oma kallimaga James Coyle`ga, vahendab DailyMail

Lord Mountbatten, kes tunnistas kaks aastat tagasi avalikkusele, et on gei, rääkis DailyMail`ile et armastas ka oma eksnaist Penny´t. Ta naine teadis varem, kuid lord ei julgenud homofoobia hirmu tõttu varem avalikult kapist välja tulla.

Vähehaaval hakks ta oma sõpradele rääkima, et on leidnud omale kellegi ja ta on kutt. Alguses sõbrad naersid, kuid kui kohtasid Jamesi`i arvasid, et kui nad ise oleks gei, deidiks nad ka teda heameelega. Ning lord Mountbatten näib sõprade sõnul õnnelikum kui ealeski varem.

James ütles, et tseremoonia tuleb siiski väike ja tagasihoidlik, et ole mingit suurt kuninglikku pulma. See on rohkem pidu laste, perekonna ja sõprade rõõmuks. See pulm oleks esimese samasoolise abielu kuningliku perekonna ajaloos.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles