Youtube`i superstaaride Juhani ja Katri kolm nippi, kuidas sotsiaalmeedias edukaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani Särglep ja Katri Palm
Juhani Särglep ja Katri Palm Foto: Instagram / Juhani Särglep

Eesti nõutumad jutuuberid Juhani Särglep ja Katri Palm avaldasid «Seitsmestele» oma eduvalemi kolm kindlat komponenti.

Noored ülemaailma kadestavad Juhani ja Katri vinget elustiili, kuid selle saavutamine ei ole nende sõnul olnud juhuslik õnnestumine, vaid suur töö.

Katri Palm ütles, et esiteks loeb sotsiaalmeedias järjepidavus. «Seda peaks teada need, kes sotsiaalmeedias aktiivselt tegelevad niikunii,» lisas tütarlaps, kuid seda tahku ei saavat alahinnata. «Igapäev peaks midagi postitama,» täpsustas Katri. 

Teiseks ei saa noorte sõnul kuidagi teha allahindlust kvaliteedi osas. «See on peamine,» kinnitab ka Juhani. «Sisu peaks olema sisukas,» oli Katri nõus. Oma ka asju, milles hoiduda. «Näiteks igat pilti ei peaks üles panema,» on Katri veendunud. 

Ideaalis peaks inimene leidma oma stiili. «Mõtle, mis sulle endale meeldib. Kas see on reisimine, söök, meikimine või stilistika,» lausus Katri, kes muusas on mitmete trendikate brändide reklaamides esinenud.

Vaata videot SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles