«Perepea» looja ründas oma tööandjat: mul on häbi siin töötada

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seth MacFarlane
Seth MacFarlane Foto: SCANPIX

Animatsioonisarja «Perepea» looja Seth MacFarlane ründas Twitteris oma tööandjat Foxi korporatsiooni, öeldes, et tal on häbi sellise organisatsiooni heaks töötada.

Seth MacFarlane'i säuts tuleb pärast seda, kui Fox Newsi saatjuht Tucker Carlson ütles televaatajatele, et nad peaksid ignoreerima teisi uudisallikaid, kirjutas Deadline.

McFarlane ülipopulaarne animatsioonisari «Perepea» ja Tucker Carlsoni uudistesaade Fox News kanalil kuuluvad mõlemad sama korporatsiooni alla.

MacFarlane jagas laupäeval CNNi ajakirjaniku Brian Stelteri säutsu, kes samuti kommenteeris Carlsoni säutsu. Stelter kirjutas postituse juurde «Kas see pole kurb?», enne kui tsisteeris seda, mida Carlson oli öelnud. «Kui te soovite aru saada, mis täpselt siin riigis toimub, eeldage alati vastupidist sellele, mida suured meediakanalid teile räägivad,» oli Tucker Carlson öelnud.

MacFarlane vastas sellele omakorda väga pahaselt. «Teisisõnu, ärge mõelge kriitiliselt, ärge konsulteerige teiste meediakanalitega, ning üldiselt, ärge kasutage enda aju. Lihtsalt pimesi uskuge Fox Newsi. See on mingi äärmuslik mõtteviis ja põhjus, miks mul on häbi selles korporatsioonis töötada,» kirjutas MacFarlane oma säutsus.

Tänaseks on tema säuts saanud üle 43 000 meeldimise ja 3500 kommentaari. 

 Ning Seth MacFarlane ei ole selles lahingus üksi. Mõjukatest meelelahutusmaailma kuuluvates inimestest toetavad MacFarlane'i sõnavõttu režissöör Judd Apatow. Tuntud režissöör kommenteeris Fox Newsi hommikuprogrammis avaldatud uudist, et Trumpi valitsus ei ole teinud seadust sellest, et piiril immigrantide lapsi oma vanematest eraldada. «Murdochi perekond on osaline selles laste piinamises. See propaganda masin kuulub neile. Foxi tähed ja produtsendid peaksid selle vastu sõna võtma. Ajakirjanikud ja sportlased peaksid selle vastu sõna võtma. Seth MacFarlane ei saa ju ometi olla ainuke, kellel on südametunnistus.»

Telesarja «Moodne perekond» looja sõnas, et talle on vastik töötada sellise firma heaks, millel on mingisugune seoses Foxiga ning et tema ka toetab Seth MacFarlane'it, vahendab MSN

Kas Seth MacFarlane'i kommentaarid toovad endaga kaasa ka tõsised tagajärjed, eks seda näita aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles