Mihkel Raud meenutab surmalähedast autosõitu: oli nii õudne, et oleksin napilt püksid täis lasknud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Multitalent Mihkel Raud kirjutab oma Tele2 blogis, kuidas ta tellis sõidujagamisäpi kaudu takso, millega sõit osutus tema jaoks surmalähedaseks kogumuseks. «Mul oli nii õudne, et oleksin napilt püksid täis lasknud,» kirjeldab Raud juhtunut. 

Raud kirjeldab värvikalt, kuidas tellitud taksojuhiks oli «umbes kaks korda kaks meetrit mehemürakas», kelle sõidumaneer pani mehe oma elu pärast muretsema. 

«Tüüp raius käigu sisse ja kaapis kohalt, justkui juhtinuks ta mõnd Romuralli eksponaati. Auto hüppas läbi porilompide ning võttis suuna tee poole, mille otsas ilutses «telliskivina» tuntud liiklusmärk,» meenutab Raud oma blogis. 

Raud püüdis küll taksojuhti hoiatada, ent oli juba hilja. «Paiskusime vastassuunavööndisse, kust kaks-korda-kaks mees paar sekundit hiljem kuuekümnega U-pöördesse sukeldus. Auto püsis vaevu teel, ent rihtis end mingi ime läbi siiski otseks tagasi,» kirjutab ta.

Veel kirjeldab ta eriti värvikalt, kuidas taksojuht liiklusreegleid eirates läbi linna tuhises. Raua sõnul näitas spidomeeter ühel hetkel lausa 110 km/h. 

Õnneks jõudis Raud elusalt ja tervelt sihtkohta, ent intsidendi järel on otsustanud edaspidi vaid päris taksodega sõita. «Mulle meeldib jagamismajanduse kontseptsioon. Aga elu meeldib mulle rohkem. Praegu läks mul õnneks, aga mis siis, kui äpp mulle järgmise lunaatiku ette saadab?»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles