Video: Inglismaa koondist tabas MMil ootamatu rünnak

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondis kohtus Volgogradis Tuneesiaga. Pildil inglased enne kohtumist
Inglismaa koondis kohtus Volgogradis Tuneesiaga. Pildil inglased enne kohtumist Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Images/Scanpix

Venemaal jalgpalli MMil osaleva Inglismaa jalgpallikoondise liikmed ei ole «vampiiride» silmis kuulsused ja ropu raha teenijad, vaid tavalised inimesed, kelle veri on väga maitsev.

18. juunil toimunud Inglismaa -Tuneesia kohtumisel olid inglastest jalgpallurid vereimejatest sääskedega hädas, teatab mirror.co.uk.

Inglismaa koondise ründaja Harry Kane löömas palli Tuneesia väravasse
Inglismaa koondise ründaja Harry Kane löömas palli Tuneesia väravasse Foto: MARK RALSTON / AFP/Scanpix

«Neid oli massiliselt, lennates nii silma kui suhu. Pihustasime enne mängu endale sääsetõrjevahendit, panime seda ka poolajal, kuid sääsed olid ikka kohal. Meid hoiatati sääskede eest, kuid me ei osanud arvata, et neid nii palju on. Sääskede rünnak oli ootamatu. Tegime enne mängu soojendust ja meid saatis sääsepilv,» teatas Inglismaa koondise kapten Harry Kane.

Harry Kane
Harry Kane Foto: MARK RALSTON / AFP/Scanpix
Sääsk. Pilt on illustreeriv
Sääsk. Pilt on illustreeriv Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix

Inglismaa-Tuneesia kohtumine leidis aset Lõuna-Venemaal Volgogradis, kus on soe ja niiske. 

MMi korraldajad kasutavad sääskede hävitamiseks helikopteritelt pihustatavaid aineid, kuid jalgpallurite ja pealtvaatajate arvates on see tühi töö, sest sääski ei ole vähemaks jäänud.

Sääseparv
Sääseparv Foto: MARIANNE LOORENTS / VIRUMAA TEATAJA/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise poolkaitsja Ashley Young lisas, et sääsed ei noolinud ainult neid, vaid ka tuneeslasi, kes samuti üritasid sääsepilves endast parima anda.

Ashley Young
Ashley Young Foto: Dovgan/UK Sports Pics/SIPA / Dovgan/UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Inglismaa -Tuneesia kohtumine lõppes 2:1.

Inglismaa koondis kohtus Volgogradis Tuneesiaga. Pildil inglased enne kohtumist
Inglismaa koondis kohtus Volgogradis Tuneesiaga. Pildil inglased enne kohtumist Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa järgmine mäng on  24. juunil Panamaga Nižni Novgorodis ja kolmas kohtumine on 28. juunil Belgiaga Kaliningradis.

Volgogradis on veel kolm MMi alagrupimängu: 22. juunil Nigeeria – Island, 25. juunil Saudi Araabia – Egiptus ja 28. juunil Jaapan – Poola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles