Sünne Valtri: Youtube’ist ei oska inimene sind otsida, kui ta sinust midagi ei tea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patune pool: Sünne Valtri ja Edvin Perov Soomes eesti jaanitulel
Patune pool: Sünne Valtri ja Edvin Perov Soomes eesti jaanitulel Foto: MADIS SINIVEE/EESTI MEEDIA/SCANPIX

Ansambel Patune pool ehk Sünne Valtri ja Edvin Petrov andsid Arterile suure intervjuu, milles rääkisid muuseas ka, kuidas nad nii kuulasaks saanud on. 

Viis aastat tagasi polnud Patust Poolt veel olemaski, nüüd on nad kõikjal. Esinemiskava nende kodulehel näitab, et kui pole taibanud neid varem esinema kutsuda, siis enne tuleva aasta lõppu ei kutsu ka, sest varem pole neil lihtsalt enam vabu aegu.

Edvin tunnistab, et menu tuli neile endalegi väga ootamatult. «Meie plaan oli alguses teha väike kõrtsibänd ja käia kolm-neli korda kuus esinemas. Ma ei teagi, mis juhtus…» lausub Edvin.

 «Kaheksa kuud pärast alustamist tuli meil välja lugu «Dolce Gabbana», mis tegi meid tuntuks Lõuna-Eesti kandis, aga pärast ETV aastavahetusprogrammi kaks aastat tagasi teati meid ka Tallinnas ja Harjumaal. Nii et televisioon tegi oma töö,» lisab Sünne.

Edvin usub, et Youtube aitas ka. «Youtube’ist ei oska inimene sind otsida, kui ta sinust midagi ei tea,» arvab Sünne.

Loe täispikka intervjuud SIIT

Eestlaste jaanituli Soomes: Patune pool
Eestlaste jaanituli Soomes: Patune pool Foto: Madis Sinivee

Nii Sünne kui Edvin ütlesid  Elu24le, et nad ei ole juba mitu aastat jaanipäeva tähistanud, kuna nad on kogu aeg tööd teinud. Erinev ei ole ka tänavune aasta, kui nad veedavad selle laval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles