Jaanipäevast väsinud? Siin on 7 põnevat 24/7 otseülekannet, mida ajaviiteks vaadata

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto autor: Azuma Makoto. Lilled stratosfääris. Pilt on illustratiivne.
Foto autor: Azuma Makoto. Lilled stratosfääris. Pilt on illustratiivne. Foto: Azuma Makoto / Caters / Scanpix

Puhkamine võtab võhmale. Ilm vihmane ja homse tööpäeva puhul tasub pühapäeval rahulikult võtta. Heida pilk huvitavatele ja rahustavatele otseülekannetele, millega mõnusasti aega sisustada. 

Internet armastab kasse, eriti kui tegemist on kassipoegadega. Üks hüljatud ja hätta sattunud kasside abistamisega tegelev organisatsioon Ameerikas on seadnud üles veebikaamerad, et vaadata kassi-emmet ning väikseid kassipoegi oma igapäevaelu elamas. Vaata päästetud kassipoegade «lasteaeda»:


Kes ise lennukiga niipea lendu tõusta ei plaani, saab nautida otseülekannet Hispaanias, Kanaaridel asuvast Lanzarote'i lennujaama õhkutõusurajalt. Kuigi ülekanne on 24/7 on lennujaam kella 06:00-00:00'ni suletud, seega lennukeid näha pole, küll aga lennujaama töötajaid ja hooldustöid.

NASA teeb otseülekannet kosmosest. Rahvusvaheliselt kosmosejaamalt on võimalik heita pilk meie armsale koduplaneedile, saada parem ülevaade kosmosejaama ehitusest ja muudest põnevatest vaadetest, mida kosmoses küllaga jagub. 

Otseülekanne Waikiki rannast, Haiwaii'lt. Tundide viisi rahustavat lainemüha ja päikesepaistelist ilma. Pärast jahedat jaanipäeva on mõnus uneleda, unistada ja mediteerida - nagu soovitab video kirjeldus.

Vaata, millist elu elavad lambad koduloomade varjupaigas:

Labrador Bella sai kutsikad, kellest suureks saades saavad teenistuskoerad. Eeldatavasti hakkavad nad abistama liikumisraskustega inimesi. Kõik koerad pole selleks muidugi sobilikud - seega tehke varakult panused, milline neist armsatest rüblikutest väljavalituks saavad ja kellest saab lihtsalt üks suur ja armas parim sõber.

Aafrika Safari kaamera heidab pilgu Mpala Uuringukeskusele Keenias. Videovahendusel on võimalik näha kõiksugu eksootilisi loomi ja linde, kes veekogu äärde saabuvad.

Eesti looduskaameraid saad vaadata SIIT, või külasta interaktiivset loomaaeda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles