Sindi tähistab lastekaitsepäeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästekoer Nublu.
Päästekoer Nublu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sindi seltsimaja esisel platsil toimub laupäeval perepäev, millega tähistatakse järgmisel nädalal tulevat rahvusvahelist lastekaitsepäeva.

Päeva aitavad korraldada jõustruktuuride esindajad, kes tutvustavad väikestele ja suurtele oma tegevust ja demonstreerivad varustust.

Õpetlikule pereüritusele tulevad kohale päästeamet oma tuletõrjeautodega, politseiautod ja kiirabiauto koos nukk Annega. Kaitseliit on peol telgi ja supikatlaga ning pakub üritusest osavõtjaile sõdurisuppi. Lastele korraldatakse õpetlikke mänge ja mitmesuguseid võistlusi.

Peale selle annab Aide autokool näitliku õppetunni sõiduautodes kasutatava turvavarustuse - turvavöö, -hälli ja -tooli - kasutamise vajalikkuse kohta.

Hea ilmaga on lastele kavas päevateemaline joonistusvõistlus, perepäeva väisavad Pipi Pikksukk, Lõvi Leo ja päästekoer Nublu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles