Unistuste bikiinivormi taotlev Kristiina Ojuland: kaalus olen juurde võtnud (2)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

52-aastane poliitik Kristiina Ojuland võttis vastu uue väljakutse bikiinifitnessi näol ja vormib tuntud kulturisti Marek Kalmuse käe all oma lihaseid. «Ma soovin näha, kas kolme kuu treeningute järel on silmaga nähtavad kõhulihased tõesti võimalikud,» avaldab poliitik Elu24-le.

Kristiina sõnul on ettevõtmisel kaks eesmärki. Esiteks heategevuslik: «Naised saavad end ühe euro eest vormida ning osalejate hindamissüsteemi raames kogutav raha läheb Eesti Vähiliidu toetuseks.»

Teine oluline eemärk on naise sõnul tervislik eluviis. «Julgustan naisi, eriti eakaaslasi, et kõik on võimalik,» räägib Kristiina, kes on 20 aastat hommikuti võimelnud ja jooksnud. 
«Hommikune metsajooks paneb end hästi tundma,» tunnistab naine, kelle sõnul on sportliku eluviisi juures oluline olla distsiplineeritud. «Igal hommikul kaalu peal käimine on samuti hea distsipliiniallikas,» avaldab naine saladuse, mida on järginud aastakümned. 

Kristiina teab, et lisaks sportlikule eluviisile on suur roll ka toitumisel. «Fitnessi puhul on toitumisel eriti suur roll: tuleb rohkem süüa,» selgitab naine ja lisab, et on kahe viimase nädala jooksul kaalus poolteist kilo juurde võtnud. «Treener lohutab, et see kõik läheb lihastesse, aga no vaatame veel kaks nädalat,» annab Kristiina teada. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles