NOËP Los Angeleses: terve linn on suur inspiratsiooniallikas!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani ja Andres
Juhani ja Andres Foto: Kuvatõmmis

Ülipopulaarne muusik Andres Kõpper, kes tegutseb artistinime NOËP all, filmis oma viimatise muusikavideo üles Los Angeleses. Mida tasub LAs külastada ning mis radadel video üles sai võetud, uurisime video produtsendilt Juhani Särglepalt.

Juhani, Katri Palm ja Andres elavad kõik Eestis, kuid sattusid meelelahutuspealinna Los Angelesse, kuna NOËPil oli seal kontsert. «Loole video otsustasime me teha käigupealt,» muljetab Juhani ning jagab Reisile.ee lugejatega videot sellest, kuidas kõik sündis.

NOËPi uus lugu räägib unistuste tagaajamisest ja ka nende saavutamisest, seega võib tõdeda, et Los Angeles, inglite ja unistuste linn, on selle illustreerimiseks tõepoolest sobiv koht. 

«Filmisime väga legendaarsetes ja traditsioonilistes kohtades,» räägib taustast Juhani. «Kui Los Angelesse reisida, siis kindlasti peaks külastama nii Hollywoodi silti kui ka Hollywoodi Walk of Fame’i ehk kuulsuste alleed. Sealsamas palusime ka kohalikke, et nad paar lauset sisse laulaks.»

«Teine kuulus koht, kus veetsime päeva, on Venice Beach,» annab Särglep veel soovitusi, kuhu suund võtta, kui tahta käia NOËPi jälgedes Los Angeleses. «Sealne artistlik elustiil, mis on miksitud tänavakunstist ja tänavamuusikutest, annab suure inspiratsioonilaengu.»

Juhani tõdeb, et terve NOËPi loo «TV» video saigi suuresti inspiratsiooni Los Angelese elust.

Vaata, kuidas seiklevad Andres, Juhani ja Katri Los Angeleses ning viska kõrv-pilk peale ka lõpptulemusele ehk seal valminud muusikavideole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles