Piilu kaadrite taha, kuidas valmis NOËPi esimene räpivideo

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NÖEP ja Juhani Särglep Los Angeleses
NÖEP ja Juhani Särglep Los Angeleses Foto: Instagram

Eesti kuulsaim juutuuber Juhani Särglep andis Elu24le lühikese ülevaate, kuidas tema lavastatud NOËPi cool räpivideo Los Angeleses valmis. «Läbi juhuse unistuste poole,» kirjeldab Juhani oma kontseptsiooni.

Tänaseks on Youtube`i superstaari Juhani Särglepa pool lavastatud NOËPi loo «TV» videol 21 114  vaatamist. Video sündis Juhani sõnul spontaanselt ja kõik kaasosalejad ja rekvisiididki leiti sõna otsest mõttes teepealt. 

Kas sa tundsid Andres Kõpperit ehk NOËPi varem?

Tean Andrest Filmikoolist BFM'ist. Sattusime samale kursusele ja tootsime juba aastaid tagasi põnevat videomaterjali koos. Väike katkend sellest on ka videos.

Kuidas teil tuli mõte just see «TV» lugu teha Los Angelses filmida. Kas sõnum puudutas ka teid isiklikult või LA-d?

NOËP'i loo sõnum on seotud liialt kinnisilmi enda unistuste taga ajamisest ja sellest, kui lõpuks kõik on saavutanud teleekraanile pääsu, siis kes seda telekat enam vaatab? Selle laulu sõnum puudutab mind ja paljusid, kes pimesi Los Angeles'es õnne otsivad.

Ja kõige olulisem küsimus: kuskohast te saite selle diivani?

Diivan tuli tänavalt. Karakterid tulid tänavalt. Idee ja inspiratsioon tuli LA Tänavatelt. Nagu näha siis kõik rekvisiidid ja osalenud inimesed olid juhuslikult leitud ja tegelikult tervet seda muusikavideot ühendab sarnane viis: läbi juhuse unistuste poole.

Vaata NÖEPI muusikavideo kaadrite taha SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles