Humoorikas video: turvaseksi harrastavad šveitslased saavad auhindu müslist muruniidukiteni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Šveitsi turvaseksivideost
Kaader Šveitsi turvaseksivideost Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Šveitsi terviseametnikud käivitasid turvaseksikampaania, milles osalejad saavad võita auhindu alates tasuta müslist ja vorstist kuni muruniidukite ja jalgratasteni.

Järgneva paari kuu jooksul jagatakse klubides, festivalidel, spaades ja teistes avalikes kohtades 400 000 kondoomi, teatab thelocal. ch.

Kondoomid
Kondoomid Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Auhindade saamiseks peavad tasuta kondoomipakke saanud end registreerima turvaseksikampaania leheküljel Love Life, kirjutades sinna oma andmed ja kondoomipakil oleva koodi.

Kampaaniaga on võimalik võita 3500 auhinda, kaasa arvatud suuri auhindu nagu muruniidukid ja jalgrattad, kuid ka väikeseid nagu müslipakid ja dušigeelid.

Muruniiduk
Muruniiduk Foto: wikipedia.org
Müsli
Müsli Foto: wikipedia.org

Turvaseksikampaania «Liitu ja võida» korraldajad on kindlad, et inimesed kasutavad tasuta kondoome ja registreerivad end kampaanialeheküljel.

Tegemist on kampaaniaga, mida ilmestavad mitmed humoorikad seksile viitavad videod.

Kaader Šveitsi turvaseksivideost
Kaader Šveitsi turvaseksivideost Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kaader Šveitsi turvaseksivideost
Kaader Šveitsi turvaseksivideost Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Šveitsi tervishoiuameti teatel on nüüdne kampaania osa 30 aasta pikkusest kampaaniast, millega võideldakse HI-viiruse, aidsi ja suguhaiguste leviku vastu.

Šveitsis on umbes 20 000 inimest, kellel on diagnoositud HI-viirus. 2016. aastal said sellise diagnoosi näiteks 542 inimest.

2016. aastal diagnoosisid arstid ka 733 süüfilisse, üle 11 000 klamüüdiasse ja 2270 gonorröasse haigestumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles