Ära jää ilma! Sweet Spot'i eelpidu teeb festivalile vägeva soojenduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bondax
Bondax Foto: promo

Sweet Spot fetsival korraldab sel laupäeval PADA's eelpeo, mis toob kokku mitmed suurepärased esunejad ja DJ'd. Peaesinejaks on briti elektroonilise muusika duo Bondax. 

Selle suve magusaim linnafestival Sweet Spot pakub juuli lõpus toimuvast sündmusest esimese ampsu juba 30. juunil mil toimub festivali warm-up pidu. Mõnusa suvise festivalivaibi PADA's loob briti elektroonilise muusika duo BONDAX (UK) kuhu kuuluvad inglise muusikud Adam Kaye ja George Townsend. Lancasterist pärit duo tuntuimad hitid on näiteks «Smile for Me», «Baby I Got That» ning «All I See» .

Peaesinejatele lisaks esinevad Sweet Spot festivali elektroonilise muusika laval DJ-d Dave Storm, Firejose, Andreas Kask ja Marek Poel. Sweet Spot Jam Roomis saab kuulda Red Bull Music artisti Nathan Tulve ehk Metabora live esinemist ja silmapaistavate Eesti bändide liikmete jämmisessiooni: «Muudu on the decks (Gram-Of-Fun), Raul Ojamaa on the guitar (Miljardid), Kostja on the bass (Levski) ja Carl Tuulik on the sax

Lisainfo ja festivalipiletid on saadaval festivali kodulehel. Vaata ka Facebooki üritust SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles