MISS JA MISTER TOOMPEA ON VALITUD Kauneim naispoliitik Heidy Purga: maitsete üle ei vaielda, vaid kakeldakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 missioon kroonida kõige ilusamad riigitegelased, et meie seadused oleksid hoolitsetud kätes, on jõudnud finišisse ja rahvas otsustanud: Miss Toompea 2018 on Heidy Purga ning Mister Toompea 2018 on Martin Helme! Palju õnne!

Toompea iludusvõistlus on olnud kui sõit ameerika mägedel: missi- ja misterikandidaad olid kõik äärmiselt tublid, mistõttu käis võidukohale tihe rebimine. Saladuskatte all võime öelda, et poolfinaalides ei jäänud palju puudu, et asi oleks juba isiklikuks läinud!

Superfinaalis heitlesid Miss Toompea 2018 tiitli pärast: Heidy Purga, Viktoria Ladõnskaja-Kubits ja Oudekki Loone. Asi oli karmimast karmim, sest eelvoorus saadud hääled ei tähendanud finaalis enam midagi, sest hääletamine hakkas jälle nullist pihta! 

Superfinaalis tegi puhta töö Heidy Purga, kes kogus eesti rahvalt 1026 häält, teiseks printsessiks valiti Viktoria Ladõnskaja-Kubits 670 häälega ning kolmandaks printsessiks tituleeriti Oudekki Loone 667 häälega. 

Mister Toompea 2018 tiitli pärast heitlesid: Martin Helme, Jevgeni Ossinovski ning Kalle Palling. Kuigi mister Kalle ja mister Jevgeni heitlus oli närvesöövalt tasavägine ning poolfinaalis paistis, et võitja on teada, lõi superfinaal kaardid täielikult sassi!

Superfinaalis tegi puhta töö hoopis Martin Helme, kes kogus eesti rahvalt 934 häält, teiseks printsiks Kalle Palling 660 häälega ja auväärse kolmanda printsi tiitli sai Jevgeni Ossinovski, kes kogus 396 häält. 

Värskelt Miss Toompea 2018 tiitliga pärjatud Heidy Purga oli väga meelitatud ning tänas kõiki, kes tema poolt hääletasid. Siiski paneb Purga inimestele südamele, et välimine ilu ei ole kõige olulisem: «Inimeste juures on ikkagi ilmselt olulisemad nende teod, mis nad teinud on ja võib-olla seeläbi tekivadki ka mingisusugused muud assotsiatsioonid või tekib ilu vaataja silmadesse.»

Ka tänavusele Mister Toompeale soovis Purga õnne võidu puhul, kuigi Purga meelest on kõige targemad ja ägedamad mehed Toompeal just Reformierakonnas. «Maitsete üle ei vaielda, vaid kakeldakse,» sõnas Purga lustakalt.

Millised küsimused olid Purgal Elu24-le ning kes võiks osaleda järgmisel aastal misterite ja misside valimises, seda saad teada, kui vaatad videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles