Prints William käis koos «kanalaulu» Nettaga limonaadi mekkimas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cambridge'i hertsog William on visiidil Iisraelis, mille käigus leidis aega kohtuda tänavuse Eurovisiooni võitja Netta Barzilaiga. 

Eurovisioonivõitja Netta Barzilai sõnul valdavad teda pärast prints Williamiga kohtumist ülevoolavad tunded. Kohtuti ühiseks jalutuskäiguks Tel Avivis ning vesteldi vaimse tervise ja inimeste mitmekesisuse üle. Jalutuskäigul Rotchild Boulevard'il peatuti, et lasta hea maitsta Gazozel – limonaadilaadsel karboniseeritud joogil.

«Me rääkisime sellest, kuidas ma olen muutunud, kuidas Iisraeli inimesed end tunnevad ja enesehinnangust,» sõnas laulja BBC-le.  

Netta kinkis printsile masina, mille abil saab ta oma lindistatud häält lõputult kordusesse panna: «Ma tahtsin talle pakkuda tükikest oma maailmast. Seega kinkisin talle selle masina, et ta saaks luua muusikat ilma instrumentideta.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles