Tähelepanu tartumaalased! Uhti külas on liikvel 3-meetrine püüton (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhti külas kaduma läinud kolme meetrine püüton.
Uhti külas kaduma läinud kolme meetrine püüton. Foto: Malmi talu / Facebook

Uhti küla Facebooki lehele postitati hoiatav teade, et Malmi loodustalust on põgenenud kolme meetrine püüton, kes võib reaalset ohtu kujutada ka lastele ning lemmikutele. 

Keskkonnaameti ööpäevaringselt infotelefonilt soovitati, et roomajaga kohtudes oleks eelkõige tark märkida, kus teda nähti ning millises suunas liigub. Võimalusel tema liikumist distantsilt jälgida. Kuigi püüton pole mürgine, ei ole oskamatutel siiski tark mõte teda omapäi torkima või püüdma minna, sest kolmemeetrise roomaja valduses on uskumatult suur jõud end ohu korral kaitsta. Soovitatav on pöörduda kas Loomakaitseliidu poole või Päästeameti ööpäevaringsele abitelefonile 112. 

Alljärgnevast kuulutusest on võimalik leida ka looma omaniku kontakti. Elu24 reporteril ei ole asjaolude täpsustuseks õnnestunud nende abil omanikuga ühendust saada ning hetkel on teadmata, mis asjaoludel roomaja kaduma on läinud.

Elu24 toimetus kutsub uudishimulikke üles ettevaatusele ning kainele mõistusele, et mao leidmine lõppeks kõigile osapooltele õnnelikult!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles