Fännid usuvad, et «Simpsonid» on jalka MM-i finalistid juba ette ennustanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: ''The Simpsons take on soccer''
Kuvatõmmis videost: ''The Simpsons take on soccer'' Foto: Hi, Neighbor!/ Youtube

USA animasari «Simpsonid» on eetris olnud juba 1989. aastast ning selle ajal vältel on mitmed eetris olnud episoodid ka päriselus tõeks saanud. Nüüd usuvad mitmed fännid, et 1997. aastal eetris olnud episood on juba ette ära ennustanud, millised meeskonnad jalka MM-i finaalis kohtuvad, vahendab The Sun.

Matt Groeningi loodud multifilm on juba «tulevikku ennustanud»: 18 aastat tagasi eetris olnud episoodis «ennustati ette» Donald Trumpi presidendiks saamist. Lisaks on aastate jooksul veel «ennustatud» et: Disney ostab ära Foxi, Ebola viirus hakkab levima, Lady Gaga esineb Super Bowlil ning et rootsi rahvusmeeskond kaotab talveolümpial jääkeeglis USA meeskonnale.

Nüüd usuvad paljud inimesed, et sarja peategelane Homer Simpson teab, kes satuvad vastamisi 2018. aasta jalgpalli MM-il. 

«Simpsonite» üheksanda hooaja viiendas episoodis, mis linastus 1997. aastal, on Simpsonid jalgpallimängul, kus Mehhiko ja Portugal mängivad otsustavalt finaalis maailmameistri kohale. 

Seega «ennustakse ette», et 15. juulil mängivad MM-i finaalist vastamisi Mehhiko ja Portugal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles