Johnny Deppi 16-aastasel pojal on tõsiseid terviseprobleeme

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Stephen Vaughan/AP/Scanpix

Näitleja Johnny Deppi ja ta eksnaise Vanessa Paradisi teismelisel pojal on tõsiseid terviseprobleeme, mille tõttu lapse ema, lauljanna Paradis jättis ära mitu esinemist, et olla poja kõrval.

Paradis pidi olema uue filmi «A Knife in the Heart», kus ta peaosa mängib esilinastusel, kuid selle linateose režissööri  Yann Gonzalezi teatel ei saanud Paradis tulla, kuna ta 16-aastane poeg viidi haiglasse, teatab news.com.au.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis
Johnny Depp ja Vanessa Paradis Foto: Carlos Barria / Reuters/Scanpix

«Kahjuks ei saa Vanessa Paradis olla koos meiega, ta on koos oma pojaga, kellel on tõsiseid terviseprobleeme,» teatas režissöör.

Deppi ega Paradisi esindajad ei ole nende poja Jacki kohta meedias väidetavat kommenteerinud, kinnitanud ega ümberlükanud.

Johnny Deppi poeg John Christopher Depp III nooremana (vasakul) ja vanemana
Johnny Deppi poeg John Christopher Depp III nooremana (vasakul) ja vanemana Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklasest näitleja Johnny Depp ja prantslannast laulja-näitleja Vanessa Paradis olid koos 1998 – 2012. Neil on lisaks 16-aastasele pojale Jackile, kelle täisnimi on John Christopher Depp III ka 19-aastane tütar Lily-Rose, kellest on saanud tuntud modell. 

Lily-Rose Depp
Lily-Rose Depp Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

USA meedia teatas, et poja haigus võis mõjutada ka Deppi, kes viimasel ajal näeb välja väga kõhn ja kahvatu. Deppi sõprade teatel ei ole staaril viga midagi, lihtsalt ta töökoormus on viimasel ajal suur olnud.

Johnny Depp, 2018.
Johnny Depp, 2018. Foto: EN/PER/Capital Pictures / EN/PER/Capital Pictures

Depp on praegu oma ansambliga The Hollywood Vampires kontsertturneel Euroopas. Lisaks Deppile kuuluvad ansamblisse Alice Cooper ja Joe Perry.

Depp ei ole teatanud ühegi kontserdi ärajäämisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles