Ära seda nalja maha maga: loominguline kollektiiv The Multinektar Boys otsib videosse tantsijaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multinektar Boys
Multinektar Boys Foto: Kaader videost

Koomikute pullibänd The Multinektar Boys otsib oma 6. juulil Õllesummeril toimuvale megashõule superandekaid tantsijaid, kes ajaks oma pööraste liigutustega rahva kuumaks. 

·      Osalemiseks tuleb saata endast (ja oma sõbrast) pilt või video, mis tõestab, et just sina oled vääriline jagama lava The Multinektar Boysiga. Lisa ka info, kust tuled ja kaua tantsimisega tegelenud oled. 

·      Pilt/video laadida üles elu24 Facebooki postituse alla või saada toimetus@elu24.ee (pealkirjaks: MULTINEKTAR BOYS)

·      Kampaania algus 29. 06 ning võitja valitakse The Multinektar Boysi enda poolt välja 04.07

·      Võitjaks valitakse 2 osalejat (võivad olla sõbrad, kes on postitanud ühise video/pildi)

·      Võitjad saavad esineda Õllesummeril koos The Multinektar Boysiga ning luua just sellise tantsushõu nagu neile meeldib. Lisaks jäävad nad ka Triin Ruumeti filmitud muusikavideosse, mis filmitakse kohapeal.

Juba üle kümne aasta eksisteerinud bänd toodab enda sõnul ainult hitte. «Rajasime lauda pööningule studio ning hakkasime kohe esimesest päevast alates hitte laduma. Inspiratsioon muusikaks tuleb meist endist – kui kohtume, siis toodame ainult puhast kulda,» ei jää bändi liider Loida tagasihoidlikuks.

Abitsioonikas kooslus plaanib jõuda ka rahvusvahelisele turule. «Esmalt plaanime oma futuristliku biidiga vallutada kodumaa ja seejärel terve maailma. Õllesummeril lubame aga vinget lavashowd ning üllatusi, mis jäävad eluks ajaks meelde! Lisaks võivad kõige püssimad fännid ka meie musavideosse sisse jääda,» andis Loida ülevaate lähiaja plaanidest.

Auhinnatud režissöör Triin Ruumet tutvus bändiga peol. «Olin siis mina Eesti peal niisama ringi tõmbamas, kui sattusin Valgemüra külasse. Polnudki sinna varem sattunud ega teadnud, et selline koht üldse olemas on, aga näe on. Noh väga lahe, läksin kohaliku turu peale kurki ostma ja siis seal see Loida oligi. Jäin mitmeks päevaks Valgemürasse pidu panema ja siis tunduski hea mõte poiste bändist hoopis filmi tegema hakata, nii nagu ikka need asjad tekivad – kuidagi elu ise inspireerib. Tundub väga lahe bänd, väga andekad kutid ja üldse oleks selliseid inimesi rohkem vaja,» annab Ruumet vihjeid, et lisaks muusikavideole on bändist ka filmi oodata.

The Multinektar Boys on tänaseks välja andnud kaks muusikavideot.

The Multinektar Boys - Kuldan su üle

The Multinektar Boys – Ma ei lase sind eemale

The Multinektar Boys esineb Õllesummer Festivali Viking Line laval reedel, 6. juulil. Samal päeval esinevad ka UK edukaimaks popduoks tituleeritud Pet Shop Boys, Smilers, Arop, Koit Toome, Laura jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles