Kunagi ei ole liiga hilja: Julia Roberts sai Instagramis päevapealt 500 tuhat järgijat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes`i filmifestival 12. mai punane vaip - filmide «Rester Vertical», «L’Ultima Spiaggia», «Money Monster» ja «Howards end» pidulikud galad. Teiste seas olid kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster.
Cannes`i filmifestival 12. mai punane vaip - filmide «Rester Vertical», «L’Ultima Spiaggia», «Money Monster» ja «Howards end» pidulikud galad. Teiste seas olid kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster. Foto: Erlend Štaub

50-aastane Hollywoodi staar Julia Roberts liitus kahe päeva eest Instagramiga. Tänaseks on tal seal juba 587 tuhat järgijat ja fänni. 

Staar on oma värskele kontole lisanud vaid kaks fotot. Viimasel mustvalgel fotol kannab ta T-särki kirjaga: «Sa ei saa kõiki inimesi õnnelikuks teha, sest sa ei ole avokaado.»

Enda tutvustuseks on ta napisõnaliselt kirjutnaud: human. Ise ei jälgi Julia Roberts Instagramis veel kedagi. 

DigitalSpy andmeil ütles Roberts varem, et teda ei huvita Instagrami like`d, kuna eelistab veeta aega pigem oma perega. Kuid nüüd on ta oma sõrme juba saatanale andnud.

Vaata näitlejanna Instagrami SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles