​Charli XCX ei ole mingi ingel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charli XCX poses for photographers upon arrival at the Brit Awards 2015 at the 02 Arena in London, Wednesday, Feb. 25, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Charli XCX poses for photographers upon arrival at the Brit Awards 2015 at the 02 Arena in London, Wednesday, Feb. 25, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) Foto: Joel Ryan/AP

Briti popstaar Charli XCX, kellega Tommy Cashil oli au koos räppida, avaldas täna kaks uut lugu – «Focus» ja «No Angel».

Need poppalad on järjeks Charli eelmisel kuul ilmunud comeback-singlile «5 In The Morning». Neis on sündisaunde, räppi ja postaarile omast süngust. 

Charlie XCX ehk Charlotte Emma Aitchison on koostööd teinud maailmakuulsate staaridega nagu Iggy Azalea ja Icona Pop. Tema esinejanimi Charli XCX sai väidetavalt  alguse MSN-ist, kus ta vestluse lõppu alati «XCX» kirjutas.

«Focus» on produtseerutud Charli pikaaegse koostööpartneri  A.G. Cook’i poolt.  Singel tuli esmaesitlusele Arizona FORM Festivalil mais. «No Angel» on produtseeritud Invisible Men’i poolt, kes on teinud ka koostööd ZAYNi ja Iggy Azaleaga ning kaasprodutsendiks on SOPHIE.

Kuula värsket singlit SIIT

Popstaar avaldas oma varasemale singlile «5 In The Morning» ka muusikavideo:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles