Seksikas puhkusefoto: Erna Husko näitab oma firmamärki - tagumikku! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fitnessikaunitar Erna Husko
Fitnessikaunitar Erna Husko Foto: Erakogu

Fitnesskaunitar Erna Husko viibib hetkel Ibizal ning jagab sealt eriti kelmikaid kaadreid, ühel viimasel Instagrami positatud fotol välgutab ta uhkelt oma kehavõlusid.

Husko lisas Instagrami foto, millel kannab eriti nappe lühkareid, mis ei jäta just palju ruumi fantaasiale. Teisalt on fitnesskaunitar oma keha kallal rohkelt vaeva näinud ning miks peakski ta seda varjama! Ikka uhkusega näitama ning innustama seeläbi ka teisi oma eesmärke teoks tegema.

Husko tunnistas ka eelmisel kuul MyHitsile antud intervjuus, et alustas tagumikuprogrammiga oma kehakaalu tõttu. «Miks ma hakkasin sellega pihta, oligi see, et ma olin nii peenike ja ma tahtsin tegelikult vormi saada ja naiselikum välja näha,» sõnas ta.

«Ja siis ma mõtlesingi, et tahaksin tuharatele keskenduda ja nii ma tegingi sellest elustiili,» sõnab Husko, kellele võiks vabalt kuuluda Eesti kõige kaunima tagumiku tiitel.

«Ma ei saa küllalt sellest ilusast kohast! Keegi tahab minuga matkama tulla?» kirjutab ta pildiallkirjaks.

Vaata ka fotot:

 

Can’t get enough of this beautiful place! Somebody to hike with me? ?

A post shared by ERNA HUSKO ??? (@ernahusko) on


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles