Mäletad veel «Meeleheitel koduperenaistes» mänginud peretütart? Vaata, milline näeb ta välja praegu! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Gaby Solis koos tütrega Juanita Solisiga.
Kuvatõmmis videost: Gaby Solis koos tütrega Juanita Solisiga. Foto: LunaLoona20/ Youtube

 «Meeleheitel koduperenaistes» peretütart Juanita Solisi mänginud Madison De La Garza tegi sarjas kaasa aastatel 2008-2012. Väikesest naljahambast on aga ajaga saanud kaunis näitsik. Vaata, milline näeb noor näitlejanna välja nüüd!

Madison De La Garza on tänaseks päevaks 16-aastane tütarlaps, kes elab igati tavapärast elu. Mõnda aega proovis ta kätt ka juutuuberina, ent viimase aasta jooksul pole ta oma kontole uusi videosid lisanud.

Madison De La Garza poolõde on popstaar Demi Lovato, kes on temast üheksa aastat vanem. Nad on koos ka ekraanipartnerid olnud, kui Madison samuti Disney kanalil jooksnud sarjas «Sonny With A Chance» kaasa tegi.

Tal on Instagramis üle 500 tuhande jälgija, kes tahavad tema tegemistega kursis olla. Vaata ise ka, milliseks kenaks neiuks on Madison sirgunud ning millega ta tegeleb: 

 

every day is best friends day ?

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

 

love love love this girl ? #devinmarksforever

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

 

mi familia ❤️❤️

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles