VAATA JÄRELE «Malluka suve»: mis toimub tegelikult sotsiaalmeediasse riputatud idülliliste perefotode pildistamisel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Viimane kord, kui sa lubasid mulle üllatust ja ma ootasin lilli, saatsid sa mulle kummilindiga eratreeneri ukse taha. See oli kõige haigem üllatus,» meenutab Mariann hirmuga kunagist abikaasa üllatuskingitust. Tänases Kanal 2e saates «Malluka suvi» paljastub noorpaari elust teisigi pikantseid nüansse. 

​Täna kell 21.30 leiab Kanal 2 saates «Malluka suvi» äratundmisrõõmu iga lapsevanem, kes kordki väikeste lastega perepildistamisel käinud. Mis tegelikult sotsiaalmeediasse riputatud idülliliste perefotode pildistamisel toimub?

Staarblogija Mallukas ehk Mariann Treimann ja tema abikaasa Kardo tähistavad täna oma kolmandat pulma-aastapäeva. Kardo on planeerinud romantilise päeva ainult neile kahele, täis mitmeid erinevaid üllatusi.

Aga enne, kui lapsed hoidu lähevad ja noor abielupaar kahekesi olemise aega nautima saab hakata, tuleb käia perepildistamisel. Sellest kujuneb pöörane ettevõtmine, mis tuttav igale lapsevanemale, kes kunagi oma väikeste põnnidega fotograafi juures käinud. Hea perepildi nimel peab kõvasti vaeva nägema ja kannatust varuma. Julge hundi rind on rasvane ja Malluka plaan ongi eriti julge, sest kaasa võetakse isegi koer.

«Teeme veel kümme pilti ja siis saad kommi,» meelitab Mallukas oma tütart väikese hädavalega pildistamisel korralikult osalema.

Särtsakas suvesaade «Malluka suvi» naerutab Esmaspäeviti Kanal 2s õhtul kell 21.30, kohe pärast «Naabriplikat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles