Meghan Markle`i kuningliku garderoobi alla on kulunud juba miljon dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui enne kuninglikke pulmi ostis Meghan Markle oma rõivad enamasti oma raha eest, siis nüüd on see uus kohutus briti kuningakoja õlul, vahendab ENews

Kuningakoja eksperdi Katie Nicholli sõnul maksavad Meghani riided kokku miljon dollarit. «Loomulikult kuningliku saadiku garderoob peabki olema esinduslik ja sinna peab investeerima,» rõhutab Nicholl.

Meghan ei saa osta riideid Topshopist, ta armastab hoopis kalleid disainerkleite. Ekspert leiab siiski, et Meghan võiks olla rahvalikum ja kanda rõivaid, millega saaks samastuda. «Ta peaks ise jälgima oma kulutusi,» lisab Nicholl.

Näited Meghani kulutustest:

Meghani kuulus pulmakleit maksis üle 440 000 dollari, Stella McCartney disainitud kõrge kraega kleit maksis üle 157 000 dollari, Givenchy keebi moodi kleit, mida ta kandis koos esimesel avalikul üritusel kuningannaga maksis 18 000 dollarit, Buckingham Palace`i aiapeo kleit maksis 643 dollarit ja perekondlikus pulmas katnud Oscar de la Renta maksikleit maksis vaid 6000 dollarit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles