Inimese tulistamises kahtlustatava Taavi Sõnajala sõber: Taavi sai peksa, tal polnud muud võimalust kui haarata relv (13)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Sõnajalg
Taavi Sõnajalg Foto: Facebook

Täna hommikul läksid Pärnu maanteel asuva baari Cafe VS juures kaks meest tülli ning riiu käigus tulistati üht meest. Postimehe andmetel oli tulistaja Taavi Sõnajalg, kes on Oleg ja Viivi Sõnajala poeg. Taavi Sõnajala sõber rääkis Kuuuurijale, miks toimus tulistamine.

Taavi Sõnajalg sattus esimest korda teravamalt avaliku tähelepanu alla aastaid tagasi, kui osales koos onupoeg Alariga lehekuulutuste kaudu tänaval mobiiltelefoniäri ajades võltsitud viiesajakrooniste juhtumis, vahendab Õhtuleht – Toona oli Taavi vaid 17-aastane. Hiljem jäi noormees ka korduvalt joobes autoroolimisega vahele. Tänaseks on Taavi Sõnajalg 34-aastane edukas ärimees.

Taavi Sõnajalg käis koos sõpradega täna öösel klubis «Laev», mis asub Tallinna sadama piirkonnas, vahendab Kuuuurija. «Ma nägin Taavit seal ja ta oli täiesti kaine. Ta sõitis autoga ja oli niisama poistega väljas,» rääkis anonüümseks jääda sooviv mees ja lisas, et Taavi ei ole juba viis aastat tilkagi alkoholi tarbinud. «Kordan, ta ei joonud meiega ja oli kaine. Taavile meeldib lihtsalt vahel meiega väljas käia.»

Seejärel siirduti VSi, kuid seal hakkas Taaviga tüli norima üks tundamatu noortekamp. Taavi Sõnajala sõbra sõnul ei olnud Taavil muud võimalust kaklusest pääsemiseks ja relvast tulistamine oli tema sõnul põhjendatud enesekaitsega. «Taavi oli meie sõbraga kahekesi, aga noortekambas oli neid palju rohkem. Viis või kuus tüüpi lihtsalt hakkasid neid taguma,» lisas mees.

Tulistamine Tallinna kesklinnas
Tulistamine Tallinna kesklinnas Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles