Esimeses ametis kinni! Chrissy Teigen: mind jätkuvalt modelliks kutsuda on sama, mis öelda, et ma olen siiamaani teismeline

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen.
Chrissy Teigen. Foto: All Access / MEGA/All Access / MEGA

Aktivist Chrissy Teigen on pahane, et teda jätkuvalt modelliks kutsutakse.

Chrissy Teigen, kes on abielus laulja John Legendiga, kirjutas Twitterisse, et teda jätkuvalt modelliks kutsuda on sama, mis talle öelda teismeline - ta teeb juba ammu muid asju, aga ikka viidatakse talle sellega, mida ta minevikus tegi või oli, vahendas Metro.

Chrissy Teigen ja John Legend.
Chrissy Teigen ja John Legend. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

32-aastane kahe lapse ema säutsus selle sõnumi koos pildiga uudistesaatest, mis viitas talle kui lihtsalt modellile. Autor/aktivist/kokk otsustas siis kasutada enda lemmikplatvormi ning kirjutas: «Praegusel hetkel mulle modell öelda on sama kui viidata sulle kui teismelisele, kuid teha seda terve ülejäänud elu.»

Teigen on osalenud mitmes telesaates, mängides ennast sketšisaates «Inside Amy Schumer». 2015. aastal sai temast koos LL Cool J-ga kaassaatejuht Lip Sync Battle'is. Teigen on kirjutanud ka kokaraamatu «Cravings», mis jõudis ka New York Timesi müügiedetabelisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles