Pildid: ühe euro eest bikiinivormi soovijad tulid trenni kontsakingades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Personaaltreenerid Anastasia Gavris ja Marek Kalmus on algatanud kampaania «Ühe euro eest bikiinivormi», mille jaoks valivad välja 30 naist, kes 3 kuu jooksul ennast bikiinifitnessi võistluse väärilisse vormi treenida. 

Ühe euro eest pakutakse valituks osutujatele personaalset treening- ja toitumiskava ning võimalust iganädalastel ühistreeningutel ja workshopidel osa võtta. Kuigi alguses panevad end proovile 30 naist, keda valitakse korraldatud castingutel, jääb võistlejaid ametlikult igal nädalal üha vähemaks.

Osalised treenivad projekti jooksul punkte nii worshoppidel ja treeningutel osalemiste eest kui ka treeneri hinnangute ja publiku häälte eest. Väikseima punktisummaga võistlejad langevad konkurentsis välja kuni järgi jääb 10 tublimat. Läbi hääletuse saadud tulu annetatakse heategevuseks. 

Projektiga soovivad tegijad näidata, et  sportlik vorm ja toonuses füüsis on saavutatavad kõigile, hoolimata vanusest või tegevusalast. Põhirõhk on propageerida tervislikku eluviisi.

Projektis osalevad mitmed kaunid naised, kes on jagatud kahte gruppi. Ühes niiöelda tavainimesed, teises Eesti tuntud naised. Projektiga on liitunud ka lauljanna Getter Jaani ning poliitik Kristiina Ojuland. 

Kohale oli tulnud suur hulk kauneid näitsikuid, kel kõigil soov saada veelgi kaunimaks. Näidistundi tuldi kontsades, kus muuhulgas õpiti, kuidas fitness-sportlasele kohaselt poseerida. 

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles