Raimo Kägu suhtest Ojulandiga: meeldiv on olla, aga väga meeldiv on ka, kui ta jälle ära läheb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu.
Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Foto: Viktor Burkivski

TV3 «Seitsmesed» külastasid Põhja-Itaalias Raimo Kägu, kellel sai sel suvel valmis alpivaatega hotell. Lühikeses videointervjuus kommenteeris Kägu ka enda ja Kristiina suhtestaatust. 

«Kui ta tuleb, mul ei ole selle vastu midagi. Väga meeldiv on olla, aga väga meeldiv on ka, kui ta jälle ära läheb. Siis on poissmeeste värk, saab ikka kõike teha,» kommenteeris hea huumorimeele poolest tuntud Raimo.

Ta lisas: «Tüdrukud on kõik teada siin. Räägime juttu, ma õpin keelt. Tüdrukud üle 80, nendega on kõige rahulikum keelt õppida, nendega mingeid muid mõtteid ei teki.»

Vaid möödunud aasta lõpus ringlesid meedias sahinad, et Kägu ja Ojulandi suhe on läbi. Elu24 toimetusele laekus möödunud augustis vihje, et poliitik Kristiina Ojuland ja ettevõtja Raimo Kägu teed on lahku läinud. Viimane on alustanud uut elu uue kaaslasega Itaalias ja Ojuland liigub samuti uue kaaslase seltskonnas, aga kodumaal.

Tollal kummutas Ojuland kuuldused ja väitis, et on Raimoga koos ning tema uuest kaaslasest ei oska midagi kosta. 

Itaaliasse kolinud Raimo kommenteeris toona Kroonikale nõnda: «Me elame täna palju eri riikides ja olen tavaline eesti mees ning püüan lennata mitte eriti kõrgelt, kuid kena päikese all ja hea tuulega võivad lennud väga kõrgele ja kaugele minna.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles