Vaata, kuidas Mark Wahlberg tähistas LeBron Jamesi liitumist Lakersiga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg Foto: Shanice King/246paps / MEGA/Shanice King/246paps / MEGA/Scanpix

Eile tehti teatavaks, et praegu generatsiooni parim korvpallur LeBron James liitub NBA hiiglase Los Angeles Lakersiga. Selle uudise võttis positiivselt vastu ka näitleja Mark Wahlberg, kes ülemineku tähistamiseks särgi seljast heitis.

Aga Wahlberg ei teinud seda päris niisama. Kuigi James liitus Los Angelesi meeskonnaga, et sealsele meeskonnale taas võlu sisse tuua, siis Wahlbergi jaoks oli tähtis see, et ta lahkus Cleveland Cavaliersi meeskonnast. Wahlberg on ise Bostonis sündinud ja kasvanud ning on sealse korvpallimeeskonna Celtic suur fänn, vahendab etonline.

Nüüd, kui James lahkus idaranniku meeskonnast ning läks mängima läänerannikule, tunneb näitleja, et tema meeskonda saab nüüd edaspidi idaranniku regiooni domineerida.

«Palju õnne Jamesile Lakersiga liitumise puhul. Celtic domineerib nüüd idaregiooni pikka aega,» kirjutas Wahlberg Instagramis.

33-aastane LeBron James sõlmis Lakersiga nelja-aastase lepingu, mille jooksul teenib 154 miljonit dollarit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles