Traagiline! Prints William ruttas päästma noorukit, ent jäi hiljaks ja poiss suri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William, Cambridge'i hertsog.
William, Cambridge'i hertsog. Foto: Shadi Hatem/apaimages/SIPA / Shadi Hatem/apaimages/SIPA

Prints William osales päästeoperatsioonis, mille eesmärk oli päästa 17-aastase poisi elu. Paraku see ei õnnestunud ning noormees leiti järvest uppununa, vahendab Mirror. 

Eile õhtul osales William, Cambridge'i hertsog, kes töötab osalise tööajaga East-Anglia õhukiirabis, päästetöös, mille käigus üritati päästa 17-aastase briti noormehe Robbie Lea elu.

Prints William töötab õhukiirabi ekipaažis kopterijuhina ning sündmuskohale maandudes ning väljakutses osaledes jahmatas ta kohalikke, vahendab Mirror.

«See oli väga sürreaalne hetk, kui ta helikopterist välja astus ja päästetöös osales, tal polnud ühtegi turvameest kaasas,» kommenteerib üks pealtnägija väljaandele. 

Politsei kinnitab, et kuigi noormees leiti kiiresti, ei õnnestunud päästjatel tema elu päästa ning ta suri kohapeal. Kahtlustatakse, et poiss üritas sõpradele muljet avaldada ning ujuda järve keskel asuvale saarele, ent tema jõuvarud said otsa ning ta uppus.

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles