Video: laulja Tina Turneri vanem poeg leiti surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Turner
Tina Turner Foto: Isabel Infantes / EMPICS Entertainment/Scanpix

Ameeriklannast popstaari Tina Turneri vanem poeg  Craig Raymond Turner leiti 3. juulil Los Angeleses Studio Citys asuva koorusmaja korterist surnuna.

Lehekülje tmz.com teatel kahtlustab politsei, et 59-aastane mees tegi enesetapu, kuna ta kehalt leiti kuulihaav ja ta surnukeha juures oli relv.

Kortermaja Los Angeleses Studio Citys, kust leiti Tina Turneri poja Craig Raymond Turneri surnukeha
Kortermaja Los Angeleses Studio Citys, kust leiti Tina Turneri poja Craig Raymond Turneri surnukeha Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Craig Turner oli Tina Turneri ja saksofonist Raymond Hilli ühine laps, kes sündis, kui Tina oli vaid 18-aastane.  

Kui Tina abiellus 1962. aastal muusik Ike Turneriga, siis Ike adopteeris Craigi.  Ike ja Tina said ühise poja Ronnie Turneri.

Ike ja Tina Turner 1960. aastate alguses
Ike ja Tina Turner 1960. aastate alguses Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Tina Turner omakorda adopteeris Ike’i kaks last, Michaeli ja Ike Jr. Peres kasvas kokku neli poega.

Ike’i ja Tina abielu oli tormiline ja täis vägivalda, nad tarbisid palju alkoholi ja narkootikume.

Tina Turner sõnas 2005. aastal Oprah Winfrey jutusaates, et tema ja Ike’i abieluprobleemid mõjutasid Craigi, kellest kasvas väga tundlik mees.

Tina Turner
Tina Turner Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Ike Turner suri 2007. aastal kokaiini üledoosi tagajärjel.

Väljaande people.com andmetel oli 78-aastane Tina Turner poja surma ajal Prantsusmaal, kus ta osaleb modellina Pariisi moenädalal.

Ameeriklannast lauljanna on alates 1994. aastast elanud Šveitsis Zürichi lähedal Küsnachtis järve kaldal asuvas Château Algonquin villas. Tal on maja veel Saksamaal Kölnis, Ühendkuningriigis Londonis, USAs Los Angeleses ja Vahemere ääres Prantsuse Rivieral.

2013. aasta jaanuaris tegi Tina Turner Šveitsi kodakondsuseksami, mis oli saksa keeles ja temast sai 22. aprillil 2013 Šveitsi kodanik. Lauljanna loobus USA kodakondsusest 24. oktoobril 2013, kui täitis Bernis asuvas USA saatkonnas vastavad dokumendid.

Tina Turner ja ta esindaja ei ole Craig Turneri surma kommenteerinud.

Hollywood Reporteri andmetel töötas Craig Turner kinnisvaramaaklerina, olles San Fernando oru kinnisvaramaaklerite seas üks edukamaid.

Ta kuulus ka USA kinnisvaramaaklerite liitu.

Los Angelese maakonna politsei esindaja Ed Winteri teatel tehakse Craig Turneri surnukehale lahkamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles