Kontserdikülastaja meelespea: Guns N' Roses meelitab kohale tuhandeid fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guns n' Roses'i kontsert, Moskvas, 2013.
Guns n' Roses'i kontsert, Moskvas, 2013. Foto: Fadeichev Sergei / Scanpix

16. juulil astub Tallinna Lauluväljakul publiku ette legendaarne USA kultusbänd Guns N' Roses. Kontserdile on oodata tuhandeid fänne ning kõigi heaolu ning mõnusa kontserdielamuse nimel paluvad korraldajad külastajatel järgida mõningaid piiranguid. 

Tallinna Lauluväljak avab väravad 16. juulil kell 16.00 (sissepääs on avatud ürituse lõpuni. Pilet tagab ühekordse sissepääsu kontserdile). Publikule on avatud Mere, Oru ja Lasnamäe väravad. Tule varakult, väravatest sissepääs võib võtta aega!

Kohapeal müüakse pileteid Oru ja Mere väravate Piletilevi kassades. Tasumine sularahas või pangakaardiga.

Alaplaan Guns N' Roses'i kontserdil.
Alaplaan Guns N' Roses'i kontserdil. Foto: Live Nation Estonia

Kõik kontserdile müüdud piletid (sh ka turvapaberil väljastatud piletid) on varustatud unikaalse triipkoodiga. Kõik piletid on ainulaadsed ja kordumatud ning skannitakse sisenemisel Lauluväljaku väravates, sh ka paberpiletid! ainult skannimine tagab piletiomanikule sisenemisõiguse. Peale triipkoodi esmakordset lugemist ja kasutamist muutub see automaatselt kehtetuks. Sisse pääseb ainult esimene isik, kes esitab kehtiva triipkoodi. Piletit kopeerides või uuesti sama piletit esitades ei pääse enam sisse.

Sama reegel kehtib ka paberpiletitele – näiteks kui keegi laseb heal sõbral oma e-pileti või ka paberpileti triipkoodi kopeerida ja püüab samas ka oma piletiga sisse saada, siis sisse saab ainult esimesena koodi esitanu. Korraldaja ei ole kohustatud välja selgitama sama triipkoodi korduva kasutamise asjaolusid. Hoia oma piletit sama turvaliselt nagu raha või muid väärisesemeid. Kõikide piletitega seotud küsimuste ja vaidluste korral aitavad teid kohapeal piletimüügifirma Piletilevi esindajad. Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet, k.a sülelapsel.

Kontserdile ei pääse, kui kaasas on vihmavari (võta hoopis keep), foto-, audio- ja videosalvestustehnika (Lubatud on vaid kaamerad, mil ei ole suurendamise võimalust (zoom’i) ning vahetatavaid objektiive. Ei ole lubatud kaamerad objektiiviga, mis ületab fookuskaugust 40mm, mis on sama laia vaateväljaga nagu inimsilm), oma söök või jook, tühjad pudelid või purgid (sh korduvkasutatavad), tuli- ja külmrelvad, pürotehnika, vilkuvad laserpulgad, suured binoklid ja selfie stick'id (statiivpulgad), tahvel- ja sülearvutid, plakatid, bännerid ja lipud, ketid, ohtlikud ained ja esemed, alkohol ja narkootikumid, loomad, jalgrattad, rulluisud ja rula, motokiivrid, matka- ja klapptoolid, taburetid, samuti ka liigne pagas ja esemed (sissepääsude juures on ka tasuline pakihoid (suured kotid, seljakotid, kohvrid jms on lisatasu eest). Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.

Lava ette tuleb piiratud mahutavusega ala, kuhu pääsevad fännitsooni ehk Golden Circle’i pileti omanikud, kes saavad sisse Mere, Oru või Lasnamäe väravast. Ratastooliga fännitsooni ehk Golden Circle’isse ei pääse.

VIP-pakettide omanikud (Golden Circle Early Entry Package, Paradise City Dinner Party Package ja Welcome To The Jungle Ultimate Package) saavad vastava informatasiooni e-kirja teel hiljemalt üks nädal enne kontserti. Juhul kui olete ostnud VIP-paketi piletikassast, palume kirjutada pileti peal märgitud e-kirja aadressile.

Kontserdile sisenemisel nõustub kontserdikülastaja tema filmimise ja pildistamisega ning kinnitab, et materjali võib kasutada kontserdikülastajale tasu maksmata kommertslikel eesmärkidel nii otseülekandes kui ka hilisemates eri videoformaatides.

NB! Droonide lennutamine Lauluväljaku territooriumi kohal ja selle vahetus läheduses ürituse eel ning selle ajal on rangelt keelatud!

Ratastoolis inimesed saavad sisse Mere väravast. Mere väravate esises parklas on kohad liikumis- ja nägemispuudega külastajate sõidukitele. Ratastoolis inimestele on spetsiaalne ala kontserdi jälgimiseks tuletornipoolsel invatribüünil (ligipääs tribüünile ainult vastava pileti alusel).

Kogu kaubandus (söök, jook, bändide nänn jms) toimub kontserdil peamiselt sularaha eest. Lauluväljakul ei ole ühtegi sularahaautomaati. 

Tasub arvestada, et mobiilsidevõrgud võivad olla ülekoormatud ja võib esineda häireid. Lepi sõprade ja perega ette kokku kohtumispaik.

Korraldaja ei soovita valju heli ja rahvamasside tõttu kaasa võtta sülelapsi, samuti on lapsevankrid tülikad ja ohtlikud rahva sees. Kindlasti pange oma lapsele taskusse või kirjutage talle randme peale enda nimi ja telefoninumber. Alla 16-aastastel lastel peab peale kella 24.00 kaasas olema täiskasvanud saatja.

Leiubüroo asub Oru värava juures ja on avatud 16. juuli kontserdi lõpuni. Seejärel antakse leitud dokumendid ja väärisesemed üle politseile.

«Säilita rahu! Nii mastaapsel üritusel läheb aega iga asjaga – näiteks piletikontrollis ja isiku asjade läbivaatuses, söögi- ja joogipoolist ostes jne. Käitu teistega nii, nagu tahad, et Sinuga käitutakse. Ära unusta, et turvatöötajad teevad oma tööd, mitte ei kiusa Sind. Palun järgi nende nõudeid täpselt. Tutvu aegsasti kontserdi infomaterjalidega ja platsi plaaniga. Kontserdil on kohal kiirabi, päästeteenistus ja politsei ning esmaabipunktid,» tuletab kontserdi korraldaja Live Nation Estonia kõigile külastajatele meelde ning soovib meeldivat kontserdielamust!

Ürituse ajakava:
16.00 avatakse väravad
18.30 The Dead Daisies (AUS/US)
19.20 Volbeat (DK)
20.30 GUNS N’ ROSES (US)
23.59 ürituse orienteeruv lõpp

Vaata liikluskorralduse muudatusi SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles