Aigi Vahing on tagasi Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigi Vahing on avalikkuse ees mitmel korral rääkinud enda võitlusest buliimiaga.
Aigi Vahing on avalikkuse ees mitmel korral rääkinud enda võitlusest buliimiaga. Foto: Hele-Mai Alamaa (ajakiri Anne & Stiil)

Endine teletäht, viimastel aastatel USAs elanud ja näitlemist õppinud Aigi Vahing on tagasi Eestis ning juhendab Tallinnas vabastava tantsu kursust, kirjutab Õhtuleht. 

Vabastava tantsu juurde jõudis Aigi juba kaks aastat tagasi. Terve eelmise aasta tegeles ta New Yorgi tänavatel ja parkides oma vabastava tantsu sooloprojektiga «Dance Out New York 2010», tänavu kevadel on ta tantsinud ka New Yorgi metroos. Ühe samasuguse liikumisprojekti plaanib Aigi läbi viia ka tänavu sügisel Tallinnas.

Kokku on kursusel kaheksa kahetunnist treeningut, igas treeningutunnis käsitletakse eri teemasid. Ees ootab neli treeningupäeva – «Jumalannade tants. Vanuste mõistmine. Elutsüklite tants», « Unikaalsustants. Tunnistajate mõistmine. Varjutants», «Iseenda näitamine. Julguse mõistmine. Tiigritants» ning «Teisenenud kehasuhe. Tähistamistants». Koos kõige julgemate osalejatega on Aigi lubanud kursuse lõpus ühel Tallinna väljakul ühistantsimise korraldada.

Peale tantsukursuse vedamise on Aigil Eestis teinegi töö: juba mitu nädalat tegeleb ta oma endisele elukaaslasele Indrek Kaselale kuuluvas kinos Sõprus meediasuhetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles