Rahvaküsitlus Õllesummeril: õlu on odav, aga kokteilide hinnad on krõbedad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuna tänavune Õllesummer on esimene festival, mille üks tõmbenumbreid võiks olla kirev valik erinevaid õllesorte, küsisime rahvalt, kas nad tänavu joovad õlut ja kas nad ka kerget hinnatõusu tajuvad?

Elu24 tabas Maxima telgi esise šašlõkisuitsu seest noore räppari Margus Kardna ehk EUTANAA$IA. Tema loodud on muide räpihit «Lauaviin» . Noormees tuli festivalile 5MIINUST kuulama, kuid arvas, et ühe õlle ikka võtab. Räppar leidis, et tops õlut kahtlaselt odava hinnaga 2.50€ maitseks kindlasti kohutavalt. 

Mitmed külastajad leidsid, et kokteilid on tänavusel Õllesummeril kohati kallimad kui baarides. Teised jälle olid nõus pisut suurema summa välja käima, kuna teenindus oli super.

Ka Lätist odavama alkoholi toomine tundus enamusele vastanutest mõttetu ettevõtmine, mille transpordikulud ületavad võimaliku säästetud summa.

Õllesummer, mille üks üllatavalt populaarseid alasid on hoopis veinilava, on oma algsest kontseptsioonist kaugenedes aina enam kvaliteetse muusikaelamuste pakkumisele keskendunud. Rõõm tõdeda, et enamus noori keda festivalil küsitlesime, alkoholi üldse ei joo. 

Vaata videost, mida arvab tänavune festivalipublik joomisest, hinnatõusust või Lätist alkoholi toomisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles