«Kung fu ettekandja» seljatas ründajad kiiresti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kung fu ettekandja» seljatas ründajad kiiresti
«Kung fu ettekandja» seljatas ründajad kiiresti Foto: SCANPIX

Uus-Meremaal leidis aset juhtum, milles noor kung fu`d ja karated oskav ettekandja sai kergelt teda rünnanud kahest mehest jagu.

Wellingtonis elav 18-aastane naine oli öisest vahetusest koju minemas, kui kaks temast vanemat meest ründasid, kirjutab abc.net.au.

«Ta on harrastanud võitluskunste seitse aastat. Noor naine sai teda rünnanutest paari löögiga jagu,» lausus politsei esindaja Shane Dye.

Dye lisas, et esmalt ründas naist üks mees, keda ta nägi. see sai küünarnukiga vastu lõuga. Kuid siis tuli selja tagant teine mees, kes haaras naise käekotist. Sellele mehele andis naine hoobi makku.

Mehed jäid maapinnale lamama ja naine põgenes.

Ettekandaja teatas rünnakust politseile. Politsei sõnul olid nad naise  võitluskunstioskustest üllatunud, kuna tegemist on üsna lühikest kasvu ja kõhna naisega.

«Me ei soovita inimestel rünnakule vastata, kuna siis võib olukord hullemaks minna. Kuid selle juhtumi puhul oli ohvripoolne ründamine oma kohal,» jätkas politseinik.

Naise karateetreeneri Rajesh Ravji sõnul on endast suuremast raske jagu saada, kuid õigete oskuste korral on see võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles