Täna alustab uus Eesti muusikakanal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor
Televiisor Foto: SCANPIX

Täna, 1. juunil alustab tegevust tuliuus telekanal, mis toob ainsana Eestis ekraanile hetkel kuumad muusikavideod. Musakanali nimi leitakse avanädalal toimuval nimekonkursil. Hetkel on kanal eetris  Starmani võrkudes üle Eesti.

Musakanalil eetrisse tulevad muusikavideod on värsked, moodsad ja energilised. Musakanali peamine sihtrühm on eestlased vanuses 18-25. Musakanalil ei ole saatekava: parim muusika mängib Musakanalis ööpäevaringselt.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul paneb ettevõte heal meelel õla alla kodumaise muusika arengule. «Just seepärast otsustasime lisada uue kanali juba esimesest eetrisoleku päevast alates Starmani digi-tv klientide programmivalikusse,» ütles Ild.

«Aitame uuele kanalile ka nime leida: Starmani Facebooki lehel algab homme konkurss, kus sobilikke nimesid saavad pakkuda kõik televaatajad,» lisas Ild.

Kõigile noortele ja nooremeelsetele suunatud Musakanal mängib muusikat, mida võib kuulda raadiotest Sky Plus, Power Hit Radio või Energy FM.

Musakanal võtab vastu ka uued Eesti muusikavideod, mis tähendab suurepärast väljundit alustavatele bändidele. Samuti korraldab uus telekanal pidevalt eetris ja erinevates sotsiaalmeediakanalites kampaaniaid, jagab ägedaid auhindu ja on väljas muusikaüritustel. Musakanal on meelelahutuslik ja aktiivne telekanal noortele, kes armastavad muusikat.

Musakanal on ligi neli aastat tegutsenud telekanali Seitse sõsarkanal. Musakanali arendusjuht Priit Pedanik ütles, et aeg oli küps uue sihtrühma jaoks toote turule toomiseks.

«Seitse on vaatajate poolt väga hästi vastu võetud – meil on ligi 400 000 vaatajat kuus ja keskmine vaatamisaeg on 20 minutit. Nüüd tahame pakkuda muusikat ka inimestele, kes eelistavad praeguse hetke raadiohitte,» lausus ta.

Musakanal on nähtav Starmani DigiTV M-, R-, L- ja XL-pakettides, kaabeltelevisioonis alates Mini paketist ning muusika teemapaketis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles