Suur galerii: legendaarne Pet Shop Boys vallutas laululava ja hullutas eestlasi (4)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel andis Õllesummeri pealaval kontserdi maailmakuulus Pet Shop Boys.

6. juulil astus Õllesummeri pealavale maailmakuulus Briti hitimeister Pet Shop Boys, keda soojendas samuti hitte puistav armastatud Smilers.

«Darth Vader on lava taga olemas ning ootame bändi saabumist,» sõnas ürituse turundusjuht Tarmo Tuvike. «Pet Shop Boysi viis aastat tagasi toimunud kontsert on Õllesummer Festivali läbi aegade kõige edukam. Kui nad oma SUPER tuuri välja hõikasid, siis polnud kahtlust, et neid meile uuesti esinema tahame. Nende pühendumus, muusika ja vibe on midagi erilist,» on Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar varasemalt selle briti popduo lavaletoomist kommenteerinud.

«Neljapäevane Armin van Buureni kontsert oli enamvähem täismajale ning loodame, et ka tänane suurepärase lava-ja valgusshow´ga Pet Shop Boysi kontsert alla ei jää,» väljendas Hansar ühteaegu nii põnevust kui ka rahulolu.

Pet Shop Boysi astus Õllesummeri pealavale 6. juulil kell 23:00. Neid soojendas Smilers alustas esinemist kell 20:30. Lisaks neile nägi Õllesummeri lavadel The Multinektar Boysi, kelle uut muusikavideot filmivad Triin Ruumet, Laurat, Koit Toomet, Lauri Liivi, Aropit jpt.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles