Panic! At The Disco laulja Brendon Urie tunnistas, et on panseksuaalne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendon Urie, 2018.
Brendon Urie, 2018. Foto: Jonas Gustavsson / Scanpix

Brendon Urie (31) teatas intervjuus ajakirjale Paper, et tunneb seksuaalset tõmmet nii meeste kui naiste poole ning on panseksuaalne. 

Panseksuaalsus ehk omniseksuaalsus on romantiline, seksuaalne või emotsionaalne külgetõmme inimeste vastu olenemata nende bioloogilisest või sotsiaalsest soost. Tihti nimetavad nimetavad panseksuaalsed inimesed end soopimedaks. Ka Brendon Urie tunnistas: «Kui inimene on suurepärane, siis ta on suurepärane. Mulle lihtsalt meeldivad inimesed, kui su süda on õiges kohas. Minu jaoks on ka mehed atraktiivsed. Ma arvan, et minu jaoks on inimesed atraktiivsed!»

Brendon Urie abiellus 2013. aastal Sarah Orzechowski, kellega on õnnelikus abielus senini: «Ma olen naisega abielus ja ma armastan teda väga, aga ma ei ole vastu mõttele mehest, mulle meeldivad isikud. Jah, ilmselt võib mind kvalifitseerida panseksuaaliks, sest mul tõesti pole vahet.»

 

Happy New Year! 2016, show me whatchu got. ??

A post shared by Brendon Urie (@brendonurie) on

Kuigi avameelne avaldus tuli paljudele ootamatult, ei ole enamus fänne siiski ülemäära üllatunud. Brendon on oma vaba ja positiivse olekuga nii laval kui lavalt maas, aidanud kaasa LGBTQ+ liikumisele ning toetanud oma seksuaalsusest segaduses olevaid noori. Nüüd on kõik teooriad ja spekulatsioonid saanud kinnitatud või ümberlükatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles