Justin Bieber tegi värskele kallimale Hailey Baldwinile abieluettepaneku (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin. Foto: Array / Scanpix

Justin Bieber on Haley Baldwiniga (21) tõsises suhtes olnud alles juuni algusest, kuid tundub, et noored on oma tunnetes kindlad ning otsustanud kihluda. 

Justin ja Haley on tundnud üksteist juba ligi 10 aastat. Pikka aega sõbrad olnuna tekkisid nende vahel tunded, ning 2016. aastal olid nad ka paar. Justinil oli tol ajal veel mitmeid lõpetamata peatükke Selena Gomeziga. 

Teadaolevalt soojendasid Hailey ja Justin suhte taas üles alles selle aasta juunis. TMZ teatas, et paar oli Bahamadel salsat tantsimas, kui palus kõigil telefonid ära panna ning laskus kombe kohaselt ühele põlvele ning palus neiu kätt. Pealnägijad on väidetavalt ajakirjandusele kinnitanud, et selline asjade käik aset leidis. Hailey ega Justin pole uudist kinnitanud, küll aga andsid Justini ema ja isa sotsiaalmeedia vahendusel küllaltki selgeid vihjeid. 

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

«Öelda, et olen uhke on alahinnatud! Uue peatüki üle elevil!» kirjutas Justini isa.

«Armastus, armastus, armastus, armastus, armastus, armastus.» kirjutas Justin'i ema.

Justini äiaks saab näitleja Stephen Baldwin, kelle vend on Alec Baldwin. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles