Tez Tour: Eesti reisijate hinnatundlikkus kasvab

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Reisifirma Tez Tour juhi Marina Laikjõe sõnul on Eesti reisijate hinnatundlikkus teiste riikide turistidega võrreldes viimasel ajal kasvanud ning seetõttu peab üha enam mõtlema hea hinna ja kvaliteedi suhte pakkumisele.



«Eesti inimesel on palju rahalisi kohustusi ning ta otseselt ei planeeri talvepuhkust. Samas on paljudel inimestel kohvrid alati valmis ning oodatakse viimase hetkeni paremaid pakkumisi selleks, et kaks päeva enne lendu piletid osta ja reisima minna,» nentis Laikjõe ettevõtte pressiteates.

Reisijate arv ei ole Laikjõe sõnul küll drastiliselt langenud, kuid mingi langus tema hinnangul sel talvel tuleb ja nii on iga reisikorraldaja jaoks tähtis pakkuda kliendile võimalikult head hinna ja kvaliteedi suhet.

Tez Tour pakub klientidele soodsama hinnaga puhkusereise novembrikuuks. Kuna oktoober on Laikjõe sõnul Egiptuses reeglina väga nõutud aeg, mil sinna reisivad jõukamad turistid näiteks Suurbritanniast, Saksamaalt, Itaaliast ja Venemaalt, siis novembris jääb neid vähemaks ning mõnedes hotellides on siis võimalik puhata tavalisest madalama hinnaga.

Alates 5. novembrist toob firma müügile reisid Egiptusesse Sharm el Sheikhi ja Hurghadasse hinnaga alates 5100 kroonist (hind sõltub pakutava hotelli tasemest). Sellise hinnaga on võimalik saada kolme tärniga majutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles