Vaata, kus miskit toimub: Sweet Spot Festival avalikustas täpse ajakava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Mia Haggi

Juba ülejärgmisel nädalal, 27. ja 28. juulil toimub Kultuurikatla pargis esmakordselt muusika- ja elustiilifestival Sweet Spot. Peaesinejate hulgas on näiteks Roisin Murphy, Tom Odell ja Kodaline. Täna avalikustati festivali täpne ajakava päevade ja lavade kaupa.

Festivali kõige suurem lava ehk A-lava asub Linnahalli kõrval parkla-alal ning reedel alustab seal festivalipäeva Frankie Animal, jätkavad Vaiko Eplik ja Eliit, Jose Gonzalez ja Trad.Attack! ning peaesinejana astub üles Kodaline.

Laupäeval vallutavad A-lava Levski, Mahavok, Tom Odell, Mew, oma ainsa kontserdi Eestis sel suvel annab Ewert and The Two Dragons ning festivalipäeva lõpetab pealaval Roisin Murphy.

B-laval näeb ja kuuleb 27. juulil Soomest pärit artisti Pyhimys, seejärel annavad kontserdi Miljardid, Little Dragon ja 5’Nizza. 28. juulil esinevad suuruselt teisel laval I Wear* Experiment, Leslie Da Bass, Nublu, Reket ning Tommy Cash.

Kultuurikatlas sees astuvad kahel laval üles parimad DJd ning elektroonilise muusika artistid: Black Boxis Marek Poel, Firejose, Bullion Live, Artwork ning Honey Dijon reedel ja Dave Storm, Lekker DJ-d, Soichi Terada Live, Fort Romeau ning Jeff Mills & CEM laupäeval. Katlasaalis mängivad reedel parimat muusikat Marcel Düšess, Jancek ja Martin Aedla ja laupäeval Richard Pohjanheimo ning Abramova x Rec x 0.9.

PADAs esinevad esimesel festivalipäeval Ashilevi, Mick Pedaja, Onni Boi, Jarek Kasar ning NOËP ja teisel festivalipäeval Mick Moon, Avoid Dave, Gram-Of-Fun, Sander Mölder LIVE ning Gilles Peterson.

EKKMi hoovis loovad mõnusat festivalimeeleolu 27. juulil DJ Quest, ILUS HETK, Kähr x Rando Arand ning Metabora Live ja 28. juulil Estonian Funk Embassy, TIKS, Kaarel Valter x Kersten Kõrge, EiK ja Axel Thesleff.

Täpse ajakava leiad SIIT!

Sweet Spot Festival on võimalus end kaheks päevaks kultuuriliste naudingute lainele viia ning saada suve mõnusaim linnafestivalielamus. Lisainfot festivali kohta ning pileteid saab osta SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles