«Kaardimaja» staar Robin Wright paljastas lõpuks, mida ta Kevin Spacey ahistamisskandaalist arvab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Wright
Robin Wright Foto: Dan Steinberg/AP

Alates sellest, kui «Kaardimaja» peategelast kehastavat Kevin Spacey't tabasid ahistamissüüdistused, on tema ekraanipartner Robin Wright avalikkuses vaikinud. Lõpuks otsustas staar avameelselt kõnelda, mida skandaalidest ja Spacey'st arvab, vahendab Today

Robin Wright ütles, et loomulikult oli see kõigile üllatus, mis tegi väga kurvaks. Tema suhe Spacey´ga oli igati professionaalne. Nad tundsid üksteist vaid töö kaudu ja kolleegina oli Spacey igati kena ja austusväärne. «Aga ma ei tundnud seda meest,» lisab staar. «Mul on tunne, et mul ei ole õigus rääkida asjadest, mida ma ei tea,» on Robin Wright veendunud. 

2013. aastal alguse saanud «Kaardimaja» oli enne Spacey skandaali Netflixi kõige edukam sari. Möödunud sügisel, kui näitleja Anthony Rapp süüdistas Spaceyt aastakümnete taguses seksuaalses ahistamises, katkestas Neflix «Kaardimaja» tegemise ja lõpuks langetas otsuse, et Spacey kunagine tegevus ja käitumine mõjub nii sarjale kui nende firma mainele halvasti.

Anthony Rapp avalikustas, et Spacey üritas teda vägistada. Rapp oli siis 14-aastane ja Spacy 26-aastane. Spacey on öelnud, et ei mäleta 30aasta tagust ahistamist, kuid kui see on tõsi, vabandab ta väga oma purjuspeaga jubeda käitumise pärast. Robin Wright ei ole kolleegiga peale skandaale suhlenud. 

Netflixi teatel kirjutatakse Spacey «Kaardimajast» välja ja temaga lõpetati igasugune koostöö. Sarja tegijad kinnitavad, et sari oli niikuini plaanitud lõppema. Robin Wright ei ole kindel, kas Spacey vallandamine oli õige tegu. «Aga toonaste sündmuste šoki valguses vast oli,» arutleb staar. Robin Wright on ahistamistega oma töös kokku puutunud, kuid Spacey´st ei olekas ta seda eales uskunud. 

??

A post shared by Robin Wright (@robingwright) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles