Roberto nädalalõpp koos kuulsustega Monaco GP'l

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja fashion special:  Ivo Nikkolo uus kollektsioon. Unistuste-Roberto
Babulja fashion special: Ivo Nikkolo uus kollektsioon. Unistuste-Roberto Foto: Maksim Toome

Itaaliast pärit Roberto de Silvestri sai tuntuks osaledes saate «Unistuste printsess» meeskangelasena. Roberto on iga-aastane külaline Monaco Grand Prix'l, kus lisaks võidusõidule toimub ka palju muud põnevat ning mida väisavad ka paljud kuulsused. Sel aastal võis seal kohata näiteks Jason Stathamit, Naomi Campbelli, Sir Richard Bransonit jpt, vahendab Buduaar.

Monaco Grand Prix on Vormel 1 vanima ajalooga maailmameistrivõistluste etapp, sest seal rajal sõidetakse 1929. aastast. Rada läbib sadama ja läbi aegade on kaks sõitjat sadamas vette sõitnud.

Kõigi nende raskuste tõttu on Monaco GP keskmine kiirus suhteliselt väike ja kui Monaco GP ei oleks juba Vormel 1 võistluskavas, ei võetaks teda sinna ohutuse kaalutlustel. Võistlejad seevastu hindavad võitu Monacos rohkem kui teistel GP-del.

Itaaliast pärit Roberto de Silvestri armastab kaasa elada sellele iga-aastasele glamuursele vaatemängule, mis sel aastal leidis aset 26.-29. mail. Esimesel õhtul veetis Roberto koos oma sõpradega aega eelmisel aastal avatud eksootilises Buddha Baris, mis asub Monaco kuulsa kasiinoga ühes majas. Järgmiseks sihtkohaks oli Sass Cafe, kus pidutseti varajaste hommikutundideni.

Järgmisel õhtul leidis aset vaid kutsetega pidu suurel luksusjahil nimega Indian Empress, mis on üks suurimaid erajahte maailmas (95 meetrit pikk). Jaht kuulus peokorraldajale, kes on Force India tiimi kaasomanik India miljardär Vijay Mallya.

Tegemist oli väga eksklusiivse  Bollywoodi stiilis peoga, mis toimus sel aastal juba viiendat korda ning mida väisasid ka mitmed kuulsused nagu näiteks Sir Richard Branson, Michael Johnson, F1 piloot Jerome D'Ambrosio, Force India F1 piloot Paul Di Resta koos oma manageri Lewis Hamiltoni isa Anthony Hamiltoniga, saate Top Gear saatejuhid Richard Hammond ja James May, CVC Donald McKenzie ja Princess Beatrice of York. Kohale oli kutsutud Bollywoodi stiilis tantsijad ning MTV ja Pacha klubi resident DJ, kes lahutasid külaliste meelt öö läbi.

Reedesel päeval nautis Roberto oma seltskonnaga aega ühe sõbra jahil, millelt jälgiti F1 võidusõitu ning mõnusat Vahemere kliimat. Pärast jahisõitu ootas kõiki laud Sea lounge'is, mis asub Monaco Beachil vabas õhus. Lisaks Sea lounge'ile pidutseti ka suurel Billionaire's peol, mis toimus Fairmonti hotellis.

Billionaire'i klubi omanik on Flavio Briatore, kes oli ka ise kohal. Loomulikult ei puudunud peolt ka staarid nagu näiteks näitleja Jason Statham, Elisabetta Gregoraci, Bernie Ecclestone, Victoria Silvsted, Leonardo DiCaprio, Fidanzata Fabiana, prints Albert, Naomi Campbell, Beyonce, Philip Green ja paljud teised. Klubis esines ka kuulus vene räppar Timati ning šampanjasid telliti üksteise järel.

Suurim tellimus tol õhtul oli Alisheiri lauas, kus telliti kokku 300 Cristali pudelit, mis mitte ainult säraküünalde ja erilise muusika saatel pidevalt läbi klubi ette kanti, vaid kastid šampanjaga veeti kohale lausa golfiautoga! Ning inimesed ei joonud mitte klaasidest, vaid igaühel oli oma pudel šampust. Ilmselgelt on Monacos toimuvad peod mõeldud väga jõukatele inimestele, kel pole kahju kulutada vaid laua reserveeringu peale 2000 eurot, rääkimata õhtusöökidest ning kallitest šampanjadest. Monacos on Grand Prix ajal ka hinnad mitmeid kordi kallimad.

Laupäeval veetis Roberto aega Amber lounge'is, kus toimus suur heategevuslik moe-show, mida tuli vaatama ka prints Albert. Modellidena astus üles ka Roberto silmarõõm Keith Tootsi, kes kandis Matthew Williamsoni riideid. Pühapäeval toimus ametlik Grand Prix lõpupidu Sea Lounge'is, kus peale šampanja joomise seda ka ohtralt pritsiti ning võib öelda, et Monacos šampanja tõesti voolabki ojadena...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles