43-aastane iluopi-sõltane: tean, et see võib mu tappa, aga vähemalt näen ma kirstus hea välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aimi Veness.
Aimi Veness. Foto: Aimi Veness/ Facebook

43-aastane Aimi Veness Suurbritanniast on kulutanud ilukirurgiale juba üle 100 000 euro. Ta on tunnistanud ka, et teab, et ta sõltuvus võib ta tappa, kuid ütleb, et vähemalt näeb ta siis kirstus hea välja, vahendab The Sun.

Tänaseks päevaks on Aimi Veness lasknud end ilukohendada korralikult: lugematud korrad Botoxi süste, blefaroplastika, ninaoperatsioon ning täitesüstid huultesse. Naise sõnul on see kõik seda väärt, kuigi ta ei sarnane enam isegi oma lihase pojaga. 

Ta elab pidevas valus ning tal on diagnoositud fibromüalgia, mille on tinginud ebaseaduslike hormoonide süstimine, et muuta nahk nooremaks. Vaatamata valule on Aimi kindel, et tema välimus on see seda väärt.

«Kõik kannatused olen ma endale ise operatsioonidega põhjustanud, selleks, et olla ilus,» räägib Aimi, kes on kindel, et hiljutise valu allikaks on lekkivad rinna implantaadid. 

«Aga ma pigem kannatan seda valu ja säilitan oma rinnad. Ma arvan, et see, kuidas ma praegu välja näen, on väärt seda riski ja ma olen nõus kannatama selle nimel, et saaksin oma rinnad alles jätta. Vähemalt näen ma kirstus hea välja!»

Aimi Veness alustas Botoxiga, kui ta oli vaid 25-aastane. 26. sünnipäevaks kinkis ta enesele rinnaoperatsiooni ning muutis oma B-korvi suurused rinnad DD-korviks. 

35-aastaselt kohtus ta oma abikaasa Marciga, olles veendunud, et tema nooruslik välimus oli see, mis meelitas mehe tema juurde. 40. sünnipäeva lähenedes hakkas Aimi end tundma üha ebakindlamalt, kartes välja näha vana. 

Kui abikaasa Marc rääkis talle uutest ja vastuolulistest kasvuhormoonidest, otsustas naine neid proovida. «Ma otsisin selle kohta infot ja nägin, et seda kutsutakse «nooruse allikaks», sest see aitab noorendada naharakke,» meenutab ta. 

Ent mida rohkem ta infot otsis, tuli välja ka tõik, et need süstid võivad tekitada suhkrutõve, liigesevalu ja isegi vähktõve. Samuti müüakse neid Suurbritannias vaid mustal turul, seega ei saa ostja tegelikult kunagi täiesti kindel olla selles, mida talle müüakse. 

Aimi otsustas siiski proovida. «Kõik tekitab tänapäeval vähki ja ma olen terve elu solaariumis käinud ning see pole mind tapnud,» õigustab ta oma tegu.

«Vaid mõned nädalad hiljem nägin juba muutusi. Mu nahk oli pehmem ning ma kaotasin ka kaalu, sest süstid kiirendasid mu ainevahetust. Ma kulutasin süstidele üle 200 naela nädalas,» tunnistab naine.

Aasta pärast süstide tegemist diagnoosis arst naisterahval fibromüalgia, mida iseloomustab krooniline valu ja väsimus lihastes, sidekudede ning kõõluste kiudjates kudedes. Samuti keelas arst Aimil süstide tegemise. 

Ent siiski pole ta iluoperatsioonidega lõpetanud. Aimil on plaanis teha uus rinnaoperatsioon, kohendada kolmandat korda oma istmiku implantaate ning kui ta saab 50-aastaseks, siis laseb ta endale teha näo ringlõikuse. 

Vaata ka pilte:

 

Sunday vibes ✌?#sundayvibes #chill #nomakeupday #relax

A post shared by Aimi Veness (@aimis_world) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles