Ennustaja Edgar teab, et George Bush tuleb kunagi Eestisse elama

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Egipte
Edgar Egipte Foto: Peeter Sirge / Postimees / Scanpix

Viimases TV3 saates «Eesti nõiad» tutvustati vaatajaile kaartidelt ja näojoontelt ennustavat Edgar Egiptet.

Edgar avastas enda ande juhuslikult, kui üks kaardimoor talle tulevikku ennustas. Naine luges Edgari käe- ja näojooni ning ütles, et kunagi hakkab temagi elus sellega tegelema. Edgar on ennustanud juba alates 1970. aastatest.

Edgar rääkis, et sama naine ennustas talle veel sedagi, et mees satub riigi maffia küüsi, veetes seal viis kuud. Tegelikult on aga Edgar vangis istunud lausa kaks aastat.

Ta on 3-klassilise haridusega ning lapsepõlv ei ole olnud just kõige kergemate killast. Juba umbes kümne aastaselt korjas ta Pirita rannas pudeleid, mille tõttu jäi ka kool pooleli ning said algused kõik muud jamad.

Isa töötas tal kahe kohaga, ema tööl ei käinud. Mingi hetk, kui ema ja isa suhted halvenesid, läks ema hulluks ning ta viidi ravile. See oligi üks põhilisi põhjusi, miks Edgar juba nii noorelt tööle pidi minema. Sellist elu ei sooviks mees mitte kellelegi.

Veel meenutab ennustaja, et jäi lapsena auto alla ning sai kohutava peapõrutuse. Ta oli teadvuseta haiglas ning arstid ütlesid, et kunagi vanemana annab see kindlasti tunda.

Edgar seletab, et ta loeb inimeste nägudest ja kaartidelt nende minevikku ja tulevikku. «Kaardid jooksevad nagu filmilint. Kui ma ennustan, siis ma pean inimest nägema. Ta peab ise juures olema, see, mis on inimeste käejoontel kirjas, on ka näo bioväljadel,» seletab ennustaja.

Veel räägib Edgar, et on palju inimesi, kellele üldse ei tohigi horoskoope teha. «Surma ei tohi välja öelda. Vahet ei ole kas on õige või vale, igatahes peab andma positiivset tuge.»

Mees on istunud raha välja petmise eest vanglas kaks aastat. Selles ta ennast ise süüdi ei tunnistata vaid ütleb, et teda tehti kohtus lolliks.

Ennustaja räägib, et inimesed peavad teda kiiksuga kuna loodus ei ole andnud talle välimust. Poliitilistes ringkondades tuntakse teda kui horoskoobikoostajat. Mees räägib, et poliitilised parteid tellivad neid horoskoope, et teada saada oma vastaste hetkeolukorda. Edgar peab isegi sellekohast päevikut, kuhu on kõik kirja pandud.

Kuigi ennustaja räägib, et suuri asju ei tohi ette ennustada, on ta lahkelt nõus seletama, mis hakkab maailmas mõne aja pärast juhtuma.

Edgar ennustab, et 2011-2012 aastal toimub Venemaa valitsemises suur muutus. Riigiduumas võetakse vastu seadus, mis lubab uurida korruptsiooni.

Eestis tuleb kindlasti võimule Savisaar ja rahvas on see, kes tema võimule valib.

«Eesti riigi saatus sõltub Ameerikast aga Ameerika pöörab Eestile selja sest Venemaa aitab tal terrorismisõjast välja tulla,» ennustab Edgar.

«2009. aastal lõppeb Iraagi sõda ning Venemaa liitub Euroopa Liiduga. Maailm jagatakse ära Ameerika, Venemaa ja ühe islamiriigi vahel. Euroopa liikmesriikides tulevad suured suured õnnetused, suured afäärid tulevad välja,» teab mees rääkida.

Edgar on koostanud horoskoobi isegi Ameerika president Georg Bushile endale, seda küll kellegi teise tellimusel aga siiski oskab ennustaja öelda, et kunagi tuleb ta Eestisse elama.

Lõpetuseks ennustab Edgar maailmale veel sedagi, et mingi hetk kukub maa peale suur kivi ning Island, Holland ja Inglismaa pühitakse täielikult vee alla.

«Inimese saatuses on kõik ette määratud, tuleb vaid osata lugeda märke,» võtab Edgar asja kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles