Seksisõltuvuse all kannatanud Jada Pinkett Smith: ma arvasin, et seksi abil saab kõik probleemid lahendada

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith Foto: SCANPIX

46-aastane näitlejanna tunnistas hiljuti antud intervjuus, et ta kannatas noorpõlves erinevate sõltuvuste all, ning arvas kunagi, et kõik probleemid saab seksi abil lahendada.

«Kui ma olin noorem, siis ma kindlasti arvasin, et mul oli seksisõltuvus, kuna ma arvasin, et kõik asjad saab seksi abil lahendada,» rääkis naine avameelselt enda Facebook Watch saate «Red Table Talk» ajal.

Näitlejanna rääkis ka oma varasemast probleemist alkoholiga ning et ta taipas, et on põhja jõudnud, kui jõi üks kodus olles õhtu jooksul ära kolm pudelit veini, vahendas Metro.

«Ma taipasin, et ma olen põhja jõudnud, kui ma olin ükskord üksi kodus ning olin juba kaks pudelit ära joonud ja jõin kolmandat. Ja siis ma mõtlesi: oota nüüd, sa oled kodus üksinda ja hakkad juba kolmandat pudelit veini jooma? Sul võib probleem olla,» lisas Jada.

Will Smith & Jada Pinkett Smith
Will Smith & Jada Pinkett Smith Foto: Scanpix

Jada sõnas ka, et sõltuvustest loobumine pole tema jaoks raske olnud, ning võib seda teha päeva pealt. Kahe lapse ema sõnas oma tütrele Willowle ja emale Adrienne Banfield Norrisele, kes on tema saate tavapärased külalised, et ta on liigtarbija ning peab alati endal silma pela hoidma.

«Mitmed asjad võivad mulle kinnisideeks muutuda. Asi pole selles, mida sa teed, vaid kuidas sa sellega elad. Miks sa seda teed. See on suhtumine, mis on tegevustega seotud, sest kui sa tahad hästi palju seksida, siis see on tore. Aga sa pead endalt küsima, miks sa seksid nii palju? See on see, milles sa pead selgusele jõudma,» rääkis Jada Pinkett Smith.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles