Amatöör! USA saatejuht käib saunas eestlaste jaoks madalal temperatuuril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Rogan
Joe Rogan Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Eestlaste jaoks on saun pühakoda, kus mõnusalt aega veedetakse. Kui siinse rahva jaoks on 100 kraadi korralik keskmine, millega sauna minna, siis ameeriklased kiitlevad, et nad higistavad saunas 85 kraadi juures.

USA saatejuht ja populaarse taskuhäälingu juht Joe Rogan avaldas Instagramis pildi, kus ta käis 85 kraadises saunas ning kiites, kui kuum seal oli.

«Mulle meeldib täiega saunaelu. Vähemalt 20 minutit räigelt higistamine mitu korda nädalas tekitab minus mõnusa enesetunde. See võib suurendada vastupidavust, see suurendab verevoolu ning parandab termoregulatoorset kontrolli ja veel paljud muud,» kirjutas Rogan.

 

I’m all about dat sauna life! Sweating my balls off for at least 20 minutes several times a week truly makes me feel amazing. It can increase endurance, it increases blood flow to the skeletal muscles, it improves thermoregulatory control and more! @foundmyfitness has a great report about the benefits of regular sauna use on her site. “One study demonstrated that a 30 minute sauna session 2 times a week for 3 weeks post-workout increased the time that it took for study participants to run until exhaustion by 32% compared to baseline” This was accompanied by a 7.1% increase in plasma volume and a 3.5% increase in red blood cell count. Crazy shit! Follow @foundmyfitness for this kind of info and more, she’s a wealth of health and wellness information!

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

Joe Rogan juhtis kunagi ka Eestis jooksnud saadet «Hirmufaktor». Nüüd on ta ühe edukaima taskuhäälingu «Joe Rogan Experience» juht. Tema saateid vaadatakse aastas üle miljardi korra. 

Joe Rogan ka ka suur segavõitluskunstide fänn ning kommenteerib ja intervjueerib UFC võitluseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles