Mis toimub? Juba neli artisti on loobunud esinemisest Rock in Tartu festivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Exit Eden
Exit Eden Foto: Rock in Tartu / Facebook

Šveitsi bänd Mozart Heros kirjutas Facebookis, et loobub Tartus esinemisest. USA bändi Exit Edeni fännid väidavad, et bändi esinemine Tartu festivalil on tühistatud. Ka rokkfestivali peaesineja Tarja Turuneni tuurikavas ei ole enam seda kontserti. Nüüd on loobunud ka eesti artistid.

Festivali Rock in Tartu korraldajad aga hoiavad fänne infosulus ega ole ikka ametlikku teadaannet kontserdite ärajäämisest välja andnud. Kindel on vaid see, et esineb eesti ansambel Must Hunt.

Mozart Heros kirjutas, et nad väga soovisid esineda Eestis. «Tänaseni ei ole me saanud allkirjastatud lepinguid ja kogu ürituse kommunikatsioon on olnud väga keeruline. Selle segase olukorra tõttu otsustasime oma Eestis esinemise tühistada,» selgitab bänd Facebookis.

«Meil on sellest väga kahju, kuid sellistes tingimustes ei saa me reisida ega esineda. Loodame, et saame veel tulevikus uue võimaluse mängida oma fantastilist muusikat just Eestis,» lisab bänd.

Kodumaine rokkbänd Herald teatas ka Facebookis, et loobub:

Kontserdi pilet maksab praegu 59.90 eurot ja mitmed pettunud fännid müüvad juba oma oma varem ostetud pileteid maha. Ka Elu24 ei ole saanud festivali Rock in Tartu peakorraldajalt siiani kommetaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles