Video: naera puruks! Teleintervjuud andev teadlane ei lase end õlgadele roninud kassist segada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost. Ajaloolane ja poliitikateadlane Jerzy Targalski intervjuud andmas.
Kuvatõmmis videost. Ajaloolane ja poliitikateadlane Jerzy Targalski intervjuud andmas. Foto: Twitter/Rudy Bouma/Nieuwsuur

Hollandi uudistesaate «Nieuwsuur» teleintervjuu ajal leidis aset kentsakas vahejuhtum, kui intervjueeritava õlgadele ronis tema kass, vahendab The Cut.

Lustaka video lisas Twitterisse «Nieuwsuuri» reporter Rudy Bouma ning videoklipp on lühikese ajaga üpris viraalseks muutnud. Ainuüksi Twitteris on sellel üle 700 000 vaatamise ning üle 12 000 jagamise.

Videos on näha, kuidas ajaloolane ja poliitikateadlane Jerzy Targalski kommenteerib parajasti uudistesaatele poliitilist olukorda Poolas, kuniks ühel hetkel ilmub vaatevälja ka mehe neljajalgne sõber. 

Kuna intervjuu toimub mehe kodus, siis jalutab ühel hetkel kaamerapilti uudishimulik kass, kes ronib mööda peremees üles ja turnib tema õlgadel. Jerzy Targalski end sellest aga heidutada ei lase ning intervjuu saab edukalt tehtud.

Vaata ka lustakat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles